ГРАДЪТ: Транспортният бос Иван Попов – Дудето шамароса шофьор на фирма „Кондор къмпани ойл “ насред плаца на новата автогара Екоин!

33

Новият наемател на автогарата се държи като феодал, всеки, който не му „върви по акъла“, бива хокан и дори изхвърлян от терена ѝ!

Катерина АНГЕЛОВА

34Истински екшън се е разиграл насред плаца на новата автогара в град Гоце Делчев – Екоин. Новият ѝ наемател, известният транспортен бос Иван Попов, известен с прякора Дудето, шамаросал шофьора на транспортната фирма „Кондор къмпани ойл“ Димитър Попов след лют скандал между двамата. Преки свидетели разкриват пред вестник „Градът“, че причината за скандала е фактът, че двамата се засекли и Димитър Попов, който е бивш служител на Дудето, си поискал заработени пари, които бившият работодател не му ги издължил. „Искаш ли да те изхвърля оттук и повече нито ти, нито шефът ти да не стъпите тук…“, изрепчил се насреща му Иван Попов – Дудето, но след като бившият му служител не „поддал“, се наложило да се намесят шамарите. Дудето хванал за ревера бившия си служител, плеснал му един-два шамара и го изгонил, независимо че човекът имал курс, който трябвал да извърши от плаца на автогарата. Свързахме се с жертвата на този скандал, който ни потвърди всичко изнесено като версия. Това поведение ли е, питаме ние от вестник „Градът“? От доста време насам недоволни клиенти на автогара „Екоин“ алармират редакцията на вестник „Градът“ за подобно феодално поведение на наемателя Попов. Той е познат като арогантен, надут и чист подигравчия над обикновените хора. Това може да се докаже и с опита ни да се свържем с Попов и да искаме неговото становище по случая. Можем да докажем, че Дудето ни „мотаеше“ почти цяла седмица с тактиката „иди ми – дойди ми“ и накрая се скри и не коментира нищо. В името на коректността няма как да констатираме, че ни е отказал коментар, но поведението му според нас говори друго. Прекалената заетост понякога може да се чете като отказ на коментар. Настояваме всички институции, които имат отношение по този казус, да се самосезират и да извършат проверка за цялостното му разплитане. Няма нужда още някой да си изяде боя, докато не се вземат мерки за озаптяването на „мъжкаря“ Попов – Дудето. На жертвата ще дадем съвет един-единствен – търсете си правата по закон докрай.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене