ХОРОСКОП ЗА 11 ФЕВРУАРИ

зодии

ОВЕН
Вторник има добри показатели за вас. Сега трябва да бъдете неотстъпчиви от намеренията си, за да успеете да ги реализирате. Непостоянността ще ви попречи да постигнете добър резултат. Някои от Овен досега прибързват в служебните си задължения и това винаги води до пропуски.

ТЕЛЕЦ
Бъдете последователни и съблюдавайте прецизност днес. Денят носи служебни успехи за Телците. Вашата активност ще се изпълни, ако действията ви са предварително предначертани. Денят е добър за финансови печалби, но не бива да рискувате за такива придобивки.

БЛИЗНАЦИ
Вторник е успешен ден за вас и в повечето случаи можете да се възползвате от подкрепата на влиятелни хора. За целта обаче е необходимо да сте настоятелни в преследване на целите си. Някои от вас ще имат служебни затруднения, работите прецизно, но това не се забелязва.

РАК
Добър е вторник и за Раците, като реализацията зависи изключително от самите вас. Две са тенденциите, които управляват родените под Рак през този ден. Едната е радост и пълнота, а другата се характеризира със строгост и мрачност. Първата ви дава професионално предимство.

ЛЪВ
Насочете вниманието си към вътрешен баланс и действайте през деня в съгласие с околните. Чувството за загуба във финансовата сфера витае у мнозина от вас и то се измества от желанието за бързи и ефективни действия. Не разглеждайте тенденциозно деловите си отношения с колегите в службата.

ДЕВА
Без да бързате, спокойно се огледайте и насочете усилията си в сфера от вашите делови ангажименти, чиято реализация сега ви се струва най-благоприятна за реализация. Вторник ще увенчае контактите ви с успех, очакват ви придобивки. Не правете грешка.

ВЕЗНИ
Добрият вторник ще бъде хипотетичен за вас, ако не се подчините на началническите изисквания в службата. В противен случай рискувате да обърнете събитията срещу себе си. При някои Везни ще настъпи промяна в любовния живот, но не я правете негативна. Бъдете внимателни.

СКОРПИОН
Днес едните от Скорпион са доста изпълнителни в служебните си дела, но особени успехи няма да постигнат. Другите от зодията са във вихъра на страшно темпо и рискуват да пропуснат много от задълженията си. Би било разумно да действате по-умерено, но с изразителна самоувереност.

СТРЕЛЕЦ
Решителни и стабилни са днес Стрелците. Имате пълни основания да се активизирате. На служебното ви място ще настъпи някаква промяна. Добре е сериозно да воювате за себе си, за да намерите своето място при новите условия. Задължително е обаче да следвате принципа на хармония с околните.

КОЗИРОГ
Във вторник за вас настъпват положителни промени. Те се отнасят най-вече към деловия живот. Козирози, определено допускате някои грешки във вашия интимен живот. Ще бъде добре, ако ги отстраните. Прекалено резки сте и осъдителни, което е може би главната причина.

ВОДОЛЕЙ
Положителен ден е вторник за вашите контакти. Можете да се проявите в много добра светлина и от това да последват финансови реализации. Обаче на работното си място трябва да бъдете много внимателни. Имате добри професионални способности, но бъдете нащрек!

РИБИ
Най-добрата линия на поведение във вторник е съгласието. Ще се сблъскате с неприятности днес, евентуални разминавания в разговори с високостоящи лица. Но това не бива да ви дразни и да ви тласка към конфронтации. Във вторник делата ще се развият във ваша полза.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене