Без категория

Скандално! Хрътки от НАП – София, нищят фирми на Емо Пирата от Сандански за точене на ДДС и финансови измами!!!

imagesСанданчани в шок – защо Гошо Бахана млъкна, а Кирил Котев не предприе нещо срещу схемата на Пирата -Санданска Бистрица? Дали някой не намери път към тях?

Фирми на Емо Пирата от Сандански са разследвани за точене на ДДС и финансови измами. Слагал ли е чадър над тях „счетоводителят“ им Емо? Това се опитват да разберат„хрътките“ от НАП – София, след като полу­чили сигнал за порочна- та дей­ност на фирми, водени от скандално известния екс-данъчен. Информация­та ни дойде от наши хора в данъчното на Благоевград, които ни се кълнат в досто­верността й.

За „подвизите на „Пирата“ ние от Топ Преса неведнъж сме писали. На входа на тузарското село Поленица се намира огромната коопе­рация „Актив“ на бившия да­нъчен служител Е. Георгиев, известен сред санданчани като Емо Пирата. Георгиев има счетоводна къща, коя­то също носи името „Актив плюс“. Неговата съпруга Зоя Пачова е бивш общински съветник.

Емо Пирата се превърна в изключително мразена лич­ност за „родния“ си Сандан­ски заради корекцията на река Санданска Бистрица, която санданчани твърдят, че се прави, за да облаго­детелства неговите интереси, както и тези на общинския съветник Аспарух Коста­динов – Пухи, който е зет на зам.-кмета В. Бабалев. Нещо, което Топ Преса първа разкри като медия. Пирата и Пухи са собственици на имо­ти от десния бряг на кори­тото на реката, където се прави корекцията.

Големият страх на мест­ните е, че ще бъде изгра­дена инфраструктура за построяване на ваканционно селище, а започне ли строителство там, цялата горна част на парка ще бъде застроена. Тук е моментът, припомняй­ки това, да обърнем внима­ние на факта, че основен „боец“ срещу тази схема за Сандански беше бившият го­лям фактор в местната ГЕРБ и провален кандидат-кмет – Георги Баханов. Редно е да попитаме дали пък Пирата не намери път към Баханов и „котенцето“ му Кирил Котев, който също беше боец уж за правдата? Време да се дадат отговори на тези неудобни въпроси, особено в период на избори, особено когато отно­во народът ще преразпределя местната власт.

Вестник „Топ ПРЕСА“

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене