17-годишен шофьор-талибан, без книжка и пиян отнесе стълб в Дупница, оцеля по чудо

Dupnica_stalb-5
Извращенията от пияни шофьори по улиците продължават с пълна сила. 17-годишен дупничанин направи зверска катастрофа снощи в района на ОУ „Климент Охридски“ в Дупница и буквално „изкара ангелите“ на живеещите в близост хора. Тийнейджърът, забил Сеат-а си в един от електрическите стълбове в близост до магазин Брик. „Трясъкът бе толкова силен, че помислихме, че се е взривила бомба на улицата. Прекършил бе целия стълб, предполагам, че е карал с поне 100 километра“, разказа възрастна дама.
Младият „шофьор“ не само, че няма документ за управление, но се оказало, че употребил и алкохол, след като му е взета проба. От пресцентъра на МВР-Кюстендил обявиха, че той е бил с 1,98 промила алкохол в кръвта. Шофьорът-талибан, който е бил сам в автомобила се е разминал със сериозни травми след зверската катастрофа. Следи от инцидента има и днес.
Тази сутрин започна премахването на прекършения стълб и той ще бъде подменен с нов.
Призори дупнишки полицаи са установили пък друг 21-годишния Б.И. да управлява след употреба на алкохол. Проверката е направена по ул. “Аракчийски мост”, тестът за алкохол е отчел резултат 1.84 промила, започнато е бързо полицейско производство в РУ Дупница.

Dupnica_stalb-4 Dupnica_stalb-3 Dupnica_stalb-2 Dupnica_stalb

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене