След вандалщината! Новият директор на ЦСМП д-р Кр. Михайлов: Депозирам спешна жалба до прокуратурата за недопустимата агресия срещу медицинския екип в Гоце Делчев

_thumb (1)

Ще депозирам спешна жалба до прокуратурата срещу лицата, вилнели в центъра за спешна помощ в Гоце Делчев, това заяви директорът на ЦСМП. Благоевград, д-р Кр. Михайлов. „Поведението на младежите е осъдително, така, че трябва да се вземат мерки, екип отишъл на място, за да помогне, а вижте какво се случва по-късно“, каза д-р Михайлов.

Както съобщихме, след побой пред дискотека в Гоце Делчев е бил извикан екип на спешен център, който е оказал помощ на лице с травма на главата, лицето е транспортирано с линейка в центъра, откъдето е избягал, станаха ясни подробностите за екшъна, разиграл се в Спешен център Гоце Делчев.

Минути след като ранения избягал в центъра пристигнали група младежи, негови приятели пияни, които налетели на екипа, изпотрошили стъклени прозорци и вратата на Спешния център. Михайлов е категоричен, че младежите ще бъдат предадени в прокуратурата за агресивните си действия.

П. Попов/www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене