Голямото прибиране започна! Карайте внимателно!

20150503.caoftgnkml

За днес се очаква засилен трафик обратно след празничните дни. От 12.00 до 19.00 часа ще има по две ленти за движение в посока Перник – София на първокласния път Е-79. Временната организация на движението ще е от 278-мия километър до 282-рия – София – Драгичево.Алтернативният маршрут на първокласния път през Владая е магистрала „Люлин”. На магистрала „Марица” от пътния възел за Тополовград до този за Любимец поради строително-ремонтни дейности движението е ограничено и ще се пренасочва. Временната организация ще важи до 1-ви юни.

От 102-ри до 105-ти километър автомобилите ще преминават двупосочно в лявата лента. Организацията на движението в този участък ще е до 19 май.

Очаква се интензивно движение днес по автомагистралите „Тракия“, „Хемус“, по трасето София – Кулата. Препоръката към шофьорите е да карат внимателно, със съобразена скорост, да спазват въведените организации на движението, пътната сигнализация и указанията на „Пътна полиция“.

Припомняме, че в почивните 1 и 2 май в страната станаха много катастрофи със загинали и тежко ранени хора. Последният трагичен случай е от снощи, когато млад мъж прегази 9-годишно момче в Бургас и избяга. Повечето от инцидентите са в резултат на превишена скорост или неправилни маневри. /www.blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене