Завист, злоба или истина!? Хаджидимовалийката пишеща се софиянка Елена мами в „Мастършеф“?

petreliiska-332x320Милионерската дъщеря Елена Петрелийска се опитва да спечели с хитрост „Мастършеф”, неводолни са останалите участници в предаването, пише ПИК . Наследницата на мастити хотелиери в гоцеделчевския край още с влизането си в предаването за готвачи аматьори в Би Ти Ви започна да се прави да жертва, опитвайки по този начин да впечатли журито и зрителите. Тя разказа драматични история за това, че била болна от анорексия и едва успяла да пребори с цената на много усилия.

Според разказа й още на 16 години тя заболява от коварната болест заради желанието си да бъде успешна във всичко. „Не исках да показвам амбициите си. Просто исках да бъда номер едно“, разказва Петрелийска, която се изявявала като готвач и в луксозния хотел на родителите си. Тя се подлагала на изтощителни диети, които накрая й докарали анорексия. С осъзнаването на проблема дошла и битката за възстановяване на теглото. Достигнала критичната граница от 39 килограма и се наложило да се справя с положението.

Историята й действително я превърна в една от най-харесваните от зрителите участнички в шоуто и на няколко пъти й донесе и снизхождението на журито, което е доста по-добронамерено с нея. Това вбесява останалите участници и част от вече изгонените от предаването са категорични, че Елена мами, само и само за да спечели.

„Кой може да докаже дали наистина е имала анорексия или си измисля и мами най-нагло, за да спечели публиката и журито. Нито е лежала в болница, нито е била в тежко състояние. Всяка девойка с нейната височина може да тежи около 40 кг., а тя и сега не е много по-дебела”, недоволстват загубили битката за готвач №1 на България. В допълнение на това Топ Преса, научи че целият град Хаджидимово, от където Елена е родом е настръхнало срещу нея защото се пише на софиянка. “ Татко и Сашо и тя са толкова софиянки колкото аз…“ възмущава се бившата директорка на училището в Хаджидимово в социалната мрежа.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене