Без категория

Гоцеделчевският депутат от ГЕРБ Георги Андонов очаква раждането на дъщеря през юни, сам ще избира името

георги андонов и веселин

Два пъти месечно младото семейство ходи на консултации  в Благоевград при д-р Румяна Костадинова, която е братовчедка на бременната Веселина

Втора рожба, този път момиченце, очаква в дома си в началото на юни гоцеделчевският депутат от ГЕРБ Георги Андонов. Това разкри за „Вяра“ дни преди Деня на влюбените самия той.  Вие сте първата медия, с която споделям щастие­то, което е обзело мен и съпругата ми Веселина, каза Георги Андонов. Все още не знаем как ще се казва малката, но изборът й на име изцяло е поверен на мен, тъй като със съп­ругата ми имаме уговор­ка, ако е момче, името да бъде избрано от нея, ако е момиче – от мен, допълни депутатът. Така стана и първия път, когато се ро­ди синът ни Георги, той носи моето име, а изборът за това бе изцяло решение на съпругата ми. И двама­та с нея харесваме и пред­почитаме чисто българс­ките имена, каза Андонов, все пак сме българи и де­цата ни искаме да носят български имена. Все още не съм избрал името, кое­то ще дам на дъщеря си, но със сигурност ще се консултирам с половин­ката си,преди да направя избора си, с нескрито въл­нение сподели той.

Веселина се чувства прекрасно, бременността й върви отлично, два пъти месечно идваме на прег­лед в Благоевград, наблю­даващият й лекар е д-р Ру­мяна Костадинова, която е и братовчедка на съпру­гата ми, каза още Георги Андонов. Любопитното в случая е, че терминът за раждането на малката и този път съвпада с този, който Веселина имаше преди две години, когато беше бременна със сина ми Георги. Очакваме щастли­вото събитие да стане факт към 5 юни, на 5 юни е ро­ден и Жорко, съпругата ми също е родена през юни, най-любимите ми хора са зодия Близнаци, аз пък съм зодия Овен, с нескрито вълнение каза той. Вярвам в съдбата и в това, че тя за всеки човек е предопреде­лена, няма нищо случайно, не е случайно и това, че именно през юни ми се случват най-хубавите неща в живота. Много сме щас­тливи от предстоящото съ­битие и тръпнем от вълне­ние за него. Малкият Жо­ро, който през юни ще на­върши 3 годики, знае, че ще става батко и непрекъс­нато пита кога точно ще може да гушне сестричка­та си. Дано повече хора в страната ни бъдат като нас – щастливи, влюбени и сплотени, пожела Георги Андонов.

Вестник „Вяра“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене