Председателят на международна фондация „България“ Яков Джераси пред вестник „Градът“: ВЛАДИМИР МОСКОВ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО УСПЕШЕН КМЕТ НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ!

680d3e92994c384063d5fcbfd2a0d8a7

Нашите посолства по света нямат система как да привличат интереса към България, защото ни липсват добри дипломати. Някои местни управници се справят по добре от нашите дипломати, какъвто е кмета Москов, който привлече не малко чужди инвеститори а скоро с неговото рамо ще се строи и руско селище в града си.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

„Гоце Делчев е място което ме зарежда с енергия. Чувствам се част от този град“. Това заяви председателят на международна фондация „България“ и зам.-председател на Израелско-Българския институт Яков Джераси пред вестник „Градът“. Уважаваният от нас председател уважи искането на вестник „Градът“ да каже няколко думи за обществената обстановка в страната. Той е оптимист за бъдещето на региона и страната. В разговора с нас зам.-председателят на Израелско-Българския институт заяви, че управляващата страната коалиция има шанса да завърши мандата си. Той прогнозира още, че след местните избори есента града ни най-вероятно ще се управлява отново от силен общински екип, какъвто е и сега. Но отбеляза, че неврокопчани ще решат, тяхна е последната дума и ако им харесва да бъдат управлявани, както досега, ще изберат отново настоящия кмет. Яков Джераси смята, че изключително успешен български кмет е Владимир Москов, който е успял да реализира значителни положителни промени в община Гоце Делчев. В класацията на добрите кметове постави и бившият градоначалник на София Стефан Софиянски, като посочи, че по негово време столицата е получила силен тласък в развитието си. Това е обективната оценка на събитията, независимо какво се говори в обществото. Според него нашите посолства по света нямат система как да привличат интереса към България, защото ни липсват добри дипломати. Някои местни управници се справят по-добре от нашите дипломати, какъвто е кметът Москов, който привлече не малко чужди инвеститори, а скоро с неговото рамо ще се строи и руско селище в града си.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене