Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Синдици удариха строителния бос Александър Палчев и баща му Радко с по 24 хил. лв., двамата обявиха тотален фалит

Прочутият кюстендилски съдия Красимир Бамбов, който пусна на свобода Братя Галеви, уважи молбата на синдика Людмила Лозанова, която се оплака, че Александър Палчев не й е изплатил възнаграждения за положен труд.

Бебе на един месец и шестте му сестрички умират от глад и студ в бобовдолското село Мламолово

Многодетно семейство със 7 деца от бобовдолското село Мламолово тази зима може да умре от глад и студ, те са в крайна бедност и нищета. Хората в Мламолово ежедневно виждат Стоян Никифоров, жена му Гергана и свекър й Йордан да взимат на вересия от магазина хранителни продукти от първа необходимист, алармира жител на бобовдолското село Мламолово.

Уличен петрички музикант брои за къща 10 000 лева, изкарани от подаяния, най-големият му бакшиш бил 20 лв. за „Кате, Кате, лично моме…”

Петричкият акордеонист Стефан Методиев, който ежедневно може да се види около кметството да свири, е броил 10 000 лева за покупка на къща.

Лидерът на НДСВ в Сапарева баня Венци Златанчев стана казак, коронова го атамана Георги Владев, бодигард №1 на балнеоложкия център

Лидерът на НДСВ в Сапарева баня Венци Златанчев стана член на Казашкия съюз. Той встъпи в редовете по покана на лидера на съюза – полковник от Българската армия и казашки офицер Георги Владев.

Пишман кметът на червените в Кюстендил Мая Шишкова на граждански договор в НЕК: Това е конфиденциална информация

Неуспелият кандидат за кмет на червените в Кюстендил Мая Шишкова е получила супер договор за юридически консултации от НЕК, съобщиха източници на вестник „Вяра”. Новината е една от най-коментираните теми в Кюстендил.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене