Хороскоп за 24 април

зодии

ОВЕН
Задъхвате се от емоции в последния работен ден, при част от вас това се дължи на липсата на нежност, изживявате го като почти физическо страдание. Това може да ви тласне към сладострастие, но е редно все пак да завършите деловата седмица с ентусиазъм. Може да се сблъскате с противоречивите настроения на конкуренти, но сега сте в печеливша позиция.

ТЕЛЕЦ
Някои Телци са особено притеснени при провеждане на срещите си днес. Нарушенията в поетите ангажименти се дължат на лични проблеми, най-вече парични. Вероятно скоро трябва да издължите финансов заем. Все пак ще има такива, които ще се радват на ново запознанство

БЛИЗНАЦИ
В петък повечето от вас са агресивно настроени, а емоционалната рязкост ви прави твърде уязвими, особено при преговори, където ще защитавате позициите си. Проявете толерантност, това ще засили вродената ви обаятелност и може да се надявате на резултати, които ще ви облагодетелстват. А закономерно е, че така ще дойде щастието, което толкова отдавна очаквате.

РАК
Измъчват ви финансови проблеми и настроението ви е тягостно. Но това не отговаря на възможностите ви през петъчния ден. Отърсете се от самоограниченията, имате шанс за успешни контакти, които ще ви помогнат да преодолеете кризата. В повечето случаи това ще е колегиално празненство, където в разговор ще постигнете разрешаване на проблемите си за момента.

ЛЪВ
Някой се е опитал и е успял да ви излъже, от което сте притеснени, че ще забуксуват делата ви. Няма такава опасност, още днес ще получите доказателство за приятелско и уважително отношение на обществото към личността ви. Част от вас напоследък не спят добре, но безсънието, колкото и да е уморително, е предпоставка за активно мислене, чрез него ще стигнете до успех.

ДЕВА
Характерни за петък при Дева са споровете с различен оттенък. В бизнеса ще се стараете да надделеете, в науката, икономиката и финансите противопоставянето е теоретично. Боеспособни и безапелационни сте и можете да докажете стойността на защитаваните позиции. Следват добри новини и приятелски предложения, свързани с работата ви или бизнеса.

ВЕЗНИ
Онези от вас, които в петък пътуват, задължително да внимават за евентуални измами. Бъдете бдителни към това какво ви се говори и обещава. За други успехите сега са професионални, добри са възможностите ви за финансова печалба. Трети ще имат важна среща, възможно е запознанството ви с нов човек да се окаже съдбовно за предстоящи взаимодействия.

СКОРПИОН
Мнозина от този знак ще използват активността си в петък, за да придвижат належащи въпроси – прибързаните ви действия не носят полза. Някои са насочили вниманието си към жена и опитват твърде задкулисно да спечелят признанието й. Предложете й подарък, той ще изпълни предназначението си. Може да постигнете добри договорености при делови преговори.

СТРЕЛЕЦ
Имате добри възможности днес, но невъздържаността в различните й форми ще ви направи лоша услуга. Арогантност или агресивност при спор с влиятелни хора не можете да прилагате. Бизнесмените от знака ще действат прибързано в убеждаването на партньори в правилността на избора им. Подобна тактика е обречена на провал и е нужно своевременно да се коригирате.

КОЗИРОГ
Активността на бизнесмените от знака е насочена към парични сделки и повечето с притеснение очакват становището на партньорите си – ще получите съдействие, но е наложително да потърсите и мнението на експерт по въпроса. Сега времето е неподходящо да стартирате нови проекти в деловия живот, след време ще откриете много пропуски и ще отчетете, че нищо не се е получило.

ВОДОЛЕЙ
Плановете, които редите един след друг, едва ли ще се реализират сега. Когато действително се заемете с осъществяването им, ще проумеете, че се нуждаят от сериозни корекции. Когато времето им дойде, ще ви помогне човек, с когото ще се запознаете точно днес и приятелството ви ще бъде истинско. Петък е хубав за духовна активност, някои ще направят откритие, от което ще бъдат особено доволни.

РИБИ
Безкрайното поле на интуицията е ваше и ви подсказва обезпокоителни действия на колеги по време на отсъствието ви. Притесненията ви ще се окажат излишни. В момента сте в емоционален подем и мнозина са обзети от копнеж за интимни преживявания – ще ги получите, но и ще останете разочаровани. Много скоро ви предстоят промени, които ви гарантират напредък и успехи. В службата не влизайте в конфликт.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене