Местния печат

печат

„Вяра“

Свалят директора на „Енергоремонт Бобов дол” Кирил Зарев, дублирал дейността на фирмата с частната си „Фактор” ЕООД?

Извънредно общо събрание на акционерите свиква Съветът на директорите на „Енергоремонт Бобов дол” АД. Основната точка от дневния ред е промяна на състава на Съвета на директорите. Упорито се коментира, че настоящият директор Кирил Зарев ще бъде освободен от поста, но засега още не става ясно кой точно ще го наследи. Твърде възможно е това да е инженер Владимир Марков от София.

 

Прокуратурата погна ОбС шефа на Дупница К. Костадинов и болничния шеф Ени Лефтеров за укритото участие във фирма „Пастра Пропърти”

Прокуратурата стартира проверка за участието на общинскитe съветници от Дупница Костадин Костадинов и д-р Ени Лефтеров, които не са декларирали участието си във фирма, обяви говорителят на Районната прокуратура Емил Павлов. „По случая, свързан с недекларирането на фирма „Пастра Пропърти”, Районна прокуратура – гр. Дупница се е самосезирала и е разпоредено извършването на предварителна проверка“, съобщават в официалното изявление от държавното обвинение.

 

МВР рокади в Пиринско! 33-годишният Христо Разсолков оглави полицията в Благоевград, заместник му става началникът на РУП – Сандански Росен Танушев

33-годишният Христо Разсолков е новият директор на ОД на МВР в Благоевград. Досегашният полицейски шеф Васил Митов оглавява Регионална дирекция „Гранична полиция” в Кюстендил. Заповедта за кадровата рокада е в сила от вчера. Заместник на Разсолков в областната полицейска дирекция става началникът на РУП – Сандански Росен Танушев.

 

ДАНС иззе от община Гърмен договори на фирми с роднини на екскмета Ахмед Башев, Минка Капитанова: Исмаил Арнаутски подаде сигнал, че съм го изнудвала, оказа се, че той е притиснал общинарка за 2000 лв.

Служители от ДАНС разпитаха служители от Общинска администрация – Гърмен и иззеха за проверки копията на подписаните с община Гърмен договори за извършване на транспортни услуги. Те са по проект „България–Македония” на фирмата ЕТ „Исмаил Арнаутски–Стен-строй”, която е на първия братовчед на екскмета и ексдепутат Ахмед Башев, сключвани между двамата роднини по времето на кметуването на Башев.

 

Земна маса погреба в 2-метров изкоп 58-год. работник Николай Лефтеров в Банско  

58-годишният работник Николай Лефтеров е загинал при изкопни работи в Банско след срутване на земна маса вчера. Инцидентът е станал на една от централните улици на града по време на реконструкция на водопроводната мрежа. Сигнал за инцидента е подаден в полицията, която е отцепила района около Професионалната гимназия по горско стопанство.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене