Скандално! Хрътки от НАП – София, нищят фирми на Емо Пирата от Сандански за точене на ДДС и финансови измами!!!

еннСанданчани в шок – защо Гошо Бахана млъкна, а Кирил Котев не предприе нещо срещу схемата на Пирата – Санданска Бистрица? Дали някой не намери път към тях?

Фирми на Емо Пирата от Сандански са разследвани за точене на ДДС и финан­сови измами. Слагал ли е чадър над тях „счетоводите­лят“ им Емо? Това се опит­ват да разберат „хрътките“ от НАП – София, след като получили сигнал за порочна- та дейност на фирми, воде­ни от скандално известния екс-данъчен. Информация­та ни дойде от наши хора в данъчното на Благоевград, които ни се кълнат в досто­верността й.

За „подвизите на „Пирата“ ние от Топ Преса неведнъж сме писали.

На входа на тузарското село Поленица се намира огромната кооперация  „Ак­тив“ на бившия да­нъчен служител Е. Георгиев, известен сред санданчани като Емо Пирата. Георгиев има счетоводна къща, която също носи име­то „Актив плюс”. Него­вата съпруга Зоя Пачова е бивш общин­ски съвет­ник.

Емо Пирата се превърна в изключи­телно мразе­на личност за „родния“ си Сандан­ски заради корекцията на река Санданска Бист­рица, която санданчани твърдят, че се прави, за да облаго­детелства неговите интереси, както и тези на об­щинския съветник Аспарух Костадинов – Пухи, който е зет на зам.-кмета В. Баба- лев. Нещо, което Топ Преса първа разкри като медия. Пирата и Пухи са собствени­ци на имоти от десния бряг на коритото на реката, където се прави корекцията.

Големият страх на местните е, че ще бъде изградена ин­фраструктура за построява­не на ваканционно селище, а започне ли строителство там, цялата горна част на парка ще бъде застроена. Тук е моментът, припомняй­ки това, да обърнем внимание на факта, че основен „боец“ срещу тази схема за Сандан­ски беше бивши­ят голям фактор в местната ГЕРБ и провален кандидат-кмет – Ге­орги Баханов. Редно е да попи­таме дали пък Пирата не наме­ри път към Баханов и „котенцето“ му Кирил Котев, който също беше боец уж за пра­вдата? Време да се дадат отгово­ри на тези неу­добни въпроси, особено в период на избори, особе­но когато отново народът ще пре­разпределя мест­ната власт.

Вестник „Топ ПРЕСА“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене