Ново кръгово кръстовище в Разлог

кръгово1

Гласуване за ново кръгово кръстовище във фейсбук

Новото кръгово кръстовище в Разлог е една от най-обсъжданите теми в социалната мрежа facebook. Община Разлог публикува снимки на 4 проекта за кръгово кръстовище на своята facebook страница и потърси мнението на местното население и гостите на града. Последва  лавина от коментари  и харесвания на снимките.

кръгово 2

Оригиналните предложения за дизайн на кръгово кръстовище  успяха да развълнуват местното население, до което ръководството на общината се допита. Един от най-красивите и харесвани дизайни, според хората, е издържан от мрамор и символизира трите планини прегърнали Разлог.

кръгово3

Община Разлог има съгласуван работен проект и разрешително за строеж за кръгово кръстовище. Изграждането на кръгово кръстовище пред хотел „Разлог” е  втората фаза от започналите ремонтни дейности на главния вход на Разлог. През 2013 година ул. „Екзарх Йосиф бе преасфалтирана, а уличното осветление бе подменено. ВиК – Разлог от своя страна подмени минаващите главни водопроводи през участъка пред хотел „Разлог”, където ще бъде изградено модерното кръгово кръстовище. Това наложи забавяне на изграждането на кръговото кръстовище, което ще бъде реализирано през настоящата 2014 година. Планирано е ремонтните дейности да приключат до м. септември 2014г.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене