Градски коментар: На град Гоце Делчев нова джамия не му трябва!

джамия гоце делчев Това е коментар на едно момче, харесало страницата ни в социалната мрежа, и ис­каме да го споделим с Вас… за да може да се види от повече хора. Умишлено не публикува­ме името на момчето, защото нямаме това разрешение, но темата е актуална и важна, а ние от вестник „Градът“ заста­ваме зад тези думи по-долу.

Смея да твърдя, че съм доста толерантен и не деля хората на християни, мюсюл­мани, цигани и т. н. В селата от четирите общини има до­бри хора, без значение от ре­лигията им. И аз съм сигурен, че повечето са такива. За съ­жаление има една прослойка от хора, обслужващи чужди интереси. Хора, на които им се плаща, за да вършат това.

Това вече е прекалено!!! Защо точно най-голямата на Балканите и защо точно в Гоце Делчев? Господа мю­сюлмани, като е най-голяма­та, това по-вярващи ли ще ви направи? Защо не си я напра­вите в Гърмен или Сатовча, а точно Гоце Делчев избрахте? Не е ли това поредният опит за ислямизация на нашия красив град? Истината, поне според мен, е че това е целе­насочено. Всичко това е една игра и вие сте пионките в нея. Защо вместо да се опитвате да осъществите този грандомански проект, не си асфал­тирате улиците по селата или не вложите парите в изграж­дането на канализация там, където е необходимо?

Аз съм 130% сигурен, че град Гоце Делчев няма нужда от най-голямата джамия на Бал­каните!!! Във всяко едно от ва­шите села има по една, на мес­та дори по две джамии.

Вестник „Градът“

2Коментари

 • аре метла
  преди

  истината е че всичко идва от дпс нито на християни нито на мюсулмани им е до джамии и глупости , но определени хора на дпс се занимават само с това да всяват смут и раздор за да може предизборно да печелят гласове, всички останали мюсюлмани са бедни и разчитат на тютюна и евросубсидиите и иди ела на гурбета , наскоро пак започнаха да обийалят и да праеят агитации използват всички поводи , даже и драсканиците по мюфтииството са провокации, на никой от гражданите не му пука за некъв си ходжа които от време на време идва за поебе неква съселянка потъмно в градо каде нема кой да го види от селото , аз никога не съм имал проблеми с християните напротив всичките ми беди са идвали от ,,приатели,, мюсюлмани

  • erol
   преди

   на мене ми е правило впечатление нашия корнишкия и буковския понякога двамата по тъмно отиват точно от кафето съм ги гледал , може да бягат от жените и да се любуват един на друг

Коментарите са затворени.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене