Запад-ЮГ: Санданският бизнесмен Никола Малчев проговори пред Запад-ЮГ и институциите: Не съм престъпник! Всичко ми е законно!

2121221Уважаема редакция,

В брой на вестник Запад ЮГ от началото на тази година вие сте публикували материал на ваш автор, който сипе доста несъстоятелни неща срещу мен, пише до нас и ред други институции известният сандански бизнесмен Никола Малчев. В писменото си известия той е категоричен, че „слуховете“, които сме публикували, че участва задкулис-но в политическия процес на Сандански, не отговорят на истината и това било известно на всички жители на града. Успоредно с това Малчев изразява своето възмущение, че сме публикували информация, че е изградил язовир в село Дебрене – нещо, което също не било вярно. „Истината е, че язовир има, но нито ползвам нещо от ресурсите му, нито имам нещо общо с него…“, пише още Малчев. В текста си Малчев е категоричен, че е взел на концесия язовира в село Горна Сушица, чийто собственик е община Сандански, и прилага договора си като доказателство за това. „От документите, които прилагам, е видно, че описаното във вашите статии е невярно – няма нищо незаконно или престъпно в моята дейност. Държа това да се знае и да се потърси отговорност на авторите на вашия материал“.

Държим да отбележим, че написаното тук е преразказано от писменото известие на Малчев, което е повече от три страници. Всички факти и документи, които ни е пратил, ще бъдат щателно проверени и всичко публикувано едно към едно. Очаквайте пълния анализ в някой от следващите броеве…

Повече в днешния брой на вестник Запад – ЮГ

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене