Цветан Цветанов в Банско: ГЕРБ е единствената партия, която води реален политически живот

110722-gerb-bansko-01

ГЕРБ е единствената партия, която води реален политически живот. Това каза председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. Той присъства на семинара на тема „Европейски измерения на регионалната политика“ в Банско, организиран от МГЕРБ-Благоевград. При откриването на лекцията Цветанов подчерта, че ГЕРБ е единствената партия, която дава шанс на младите хора и това се потвърждава от факта, че най-младият евродепутат в Брюксел и най-младият народен представител в България са от ГЕРБ.

110723-gerb-bansko-02

„Свидетели сте на появата на много партии през последните 3-4 години, които не стигнаха доникъде, защото залагаха на популизма”, заяви Цветан Цветанов. По думите му, ГЕРБ изгражда здрави ядра на партията във всички възрасти.

110724-gerb-bansko-03

По повод на предстоящите местни избори Цветанов посочи, че ГЕРБ, както винаги досега, ще участва самостоятелно със свои кандидатури, защото това е единствено отговорната позиция пред избирателите.

„Младите хора ще имат място както в листите с общински съветници, така и сред кандидатите за общински кметове и кметове на кметства”, категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ.

110725-gerb-bansko-04

Форумът, организиран с помощта на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, бе открит от кмета на общината домакин Банско Георги Икономов.

Младежите бяха приветствани и от областния координатор и народен представител Даниела Савеклиева, от  евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, председателя на МГЕРБ и народен представител Георг Георгиев.

„Политическа партия ГЕРБ дължи силата си на младите хора. Оценяваме вашия капацитет и искаме да помогнем за развитието ви”, каза Савеклиева.

 110726-gerb-bansko-05

„Човек се учи, докато е жив, завършвайки университета човек навлиза в университета на живота и там е много важно да бъдете добре подготвени, да бъдете амбицирани, да имате хъс и ентусиазъм, не да се борите, искаме да помогнем за развитието ви.а да се доказвате всеки ден”, съобщи Савеклиева.

 

Тя допълни, че от партията Оценяваме вашия капацитета и им. По думи й целта на този форум е младежите да бъдат запознати с това какво се случва в местната власт и каква е националната политика в парламента.

„Важно е да се подготвите за това, което предстои, едни местни избори, на които отново ще разчитаме на вас и то не само като движеща сила на самите избори, но и като участници в листите за общински съветници, а и за кандидати за кметове. Имате целия потенциал и енергия да се справите с това”, допълни Савеклиева. 

 

По време на обучението младежите дискутираха предстоящите местни избори с едни от най-успешните кметове на ГЕРБ – Георги Икономов, кмет на Банско, и Красимир Герчев, кмет на Разлог. По темата за местната власт своя опит сподели и Даниела Савеклиева, която бе председател на общински съвет преди да стане народен представител.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене