Съдът обяви край на брака на Иван и Маргарита Бербатови

69411-632x358

Разводът между Маргарита и Иван Бербатов е вече юридически факт. Районният съдия Вера Янева-Коева обяви брака им за разтрогнат поради дълбокото му и непоправимо разстройство.

Делото за развод бе по искане на Иван Бербатов, който се мотивира, че любовта помежду им вече си е отишла. Двамата били семейни от 1980 г., но от много години били във фактическа раздяла – той живее в София, а тя в Благоевград. Двамата им синове Димитър и Асен отдавна били самостоятелни и създали семейства.

След като брачната им връзка де факто се скъсала, Иван Бербатов поиска да сложи край, без да се търси виновник. Двама негови приятели от София свидетелстваха на бракоразводния процес, че той живее сам в апартамента си от 20 г. и никога не били виждали жена му при него.

Маргарита изобщо не се появи в съда, макар че в писмения си отговор бе изразила несъгласие за развод. Бракоразводният процес струва само 50 лв. на Иван Бербатов, колкото е стойността на държавната такса за иска. Двамата са осъдени да платят по 15 лв. за съдебни разноски.

struma.bg

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене