Грък предизвика челен удар по пътя към границата до село Садово

11149151_948397328526761_723198347_nНашенка бе ранена в предизвикана от гръцки шофьор катастрофа на пътя за ГКПП – Илинден – Ексохи. Инцидентът е станал във вторник към 16:15 часа в района на хаджидимовското село Садово. Лек автомобил „Тойота Старлет“, управляван от 60-годишния грък Х.К., на десен завой навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска челно в лек автомобил „Пежо“, шофиран от 48-годишен мъж от село Копривлен.

Вследствие на удара е пострадала 56-годишна жена от същото село, която пътувала в опела. Тя е получила разкъсно – контузна рана на главата и след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в кръвта на водачите са отрицателни.

Два часа след този инцидент 50-годишен неправоспособен моторист се преби на пътя между санданските села Джигурово и Поленица. Той шофирал мотоциклет „Априлия“, без да притежава необходимата категория за управлението му. Движел се с несъобразена с пътните условия скорост, навлязъл в насрещната лента за движение и паднал извън пътното платно. Пишман мотористът е настанен за лечение в МБАЛ „Свети Врач“ – Сандански с фрактура на крака, няма опасност за живота му.

„Ауди“ удари пешеходка на заден ход

Разсеян шофьор блъсна пешеходка на заден ход. Пътният инцидент станал във вторник към 11,20 часа на улица „Христо Ботев“ в град Симитли. 26-годишният К.Н. от село Черниче се качил в колата си „Ауди“ и включил на задна. Не погледнал обаче дали не минава някой зад автомобила. При маневрата возилото блъснало 53-годишна жена от Симитли. Тя веднага е транспортирана за преглед в Спешно – приемно отделение на благоевградската болница. Лекарите са установили, че няма счупвания и тежки наранявания. Пострадалата пешеходка е освободена след медицинския преглед за домашно лечение.

 standartnews.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене