Местния печат

печат

„Вяра“

Ответен удар: След скандала със спалното бельо в ЦНСТ – Мламолово хората избухнаха: Зам.-кметицата на Бобов дол Детелина Борисова не е болна, готви сватбата на сина си, да се проверят болничните й, тънем в мизерия, а тя и Чeкмелезова живуркат на широко

Кметът на Бобов дол Кирил Станчев да уволни заместничката си Детелина Борисова, ако в ЦНСТ – Мламолово действително е имало далавери, избухнаха бобовдолци. Ожесточена дискусия в сайта на „Вяра” разгоря публикацията: „В писмо до в. „Вяра” жителите на Бобов дол сигнализират шефа на прокуратурата в Кюстендил Камелия Стефанова: В ЦНСТ – Мламолово се присвояват пенсиите на психично болни, зам.-кметицата Детелина Борисова осребрява фактури за стотици хиляди за фалшиви консумативи, спално бельо с печата на МБАЛ – Бобов дол се пласира за ново на двойни цени, на документ болните гледат телевизия на плазми, а нямат и радио?”

 

22-годишният Даниел Джамджийски от Дупница загина в луда гонка с мотор край Струмяни, издирват избягалия му приятел

22-годишният моторист Даниел Джамджийски от Дупница загина след луда надпревара със свой приятел в района на бензиностанция „Карелия” в Струмяни. Даниел не е притежавал необходимата категория за управление на мотоциклет.

 

Самоукият художник Красимир Тодоров-Индианеца от Кюстендил нарисува 200 икони, огън не ги лови

Самоукият художник Красимир Тодоров, познат като Индианеца в Кюстендил, има нарисувани над 200 икони. Той се влюбва в четката и боите още от 5-годишна възраст, когато негова детска учителка е била Елка Иванова.

 

Пиян пациент подлуди Лефтеровата болница в Дупница, 2 патрулки го озаптиха

Пиян пациент буйства пред Спешния кабинет на частната болница в Дупница и изправи на нокти персонала. Инцидентът възникнал в понеделник към 23 часа. За да бъде предотвратен по-голям конфликт, неадекватният мъж бил приканен да напусне болницата, след което е извикана полиция.

 

Пияни пребиха Кирил Бозовайски от Кочериново, Мариан Асенов и Иван Николов арестувани, Атанас Георгиев избяга

 

Мъж от Кочериново изкара част от великденските празници в болница, след като на Разпети петък (10 април) e бил пребит при пиянски конфликт. Кирил Бозовайски безпричинно бил нападнат на бензиностанцията на изхода на Кочериново в посока Рила, където се отбил за кафе. Получил е комоцио, оказана му е помощ в благоевградска болница, откъдето е изписан.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене