Заловеният за десетки кражби в Гоцеделчевско кюстендилец отново е в затвора в Бобов дол

620xNx620_ZatvorBoboDdol.jpg.pagespeed.ic.7DlrMruAVhЗаловеният извършител на десетки домови кражби в Гоцеделчевско – Борислав Ромеов Боянов, на 24 години от Кюстендил, отново е обитател на затвора в Бобов дол. Той е бил издирван заради влязла в сила присъда.
24-годишният рецидивист се укривал в Неврокопско при стари местни авери от затвора с надежда да избегне решетките, като между другото решил да направи няколко удара, за да си осигури средства за препитание.
След залавянето му на 30 март Борислав Боянов направил самопризнания за някои от извършените от него кражби територията на Гоцеделчевски регион. Справка показала, че той е с влязла в сила присъда и е издирван за налагане на изтърпяването й.
Така младежът бил преведен в ареста в Благоевград, след което е прибран в затвора в Бобов дол за излежаване на присъдата.
Както ИНФОМРЕЖА писа, на 30 март кюстендилецът проникнал в частен дом в гоцеделчевското село Баничан и благодарение на светкавично подадения сигнал от 44-годишната собственичка на дома, той бе арестуван.
Същия ден, в съседното на Баничан село Господинци, 24-годишният Борислав Боянов откраднал от частен дом преносим компютър, велосипед и около 150 лева, която кражба той си признал пред разследващите. В полицията за установените кражби бе образувано досъдебно производство.

Инфомрежа

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене