ХОРОСКОП ЗА 7 ФЕВРУАРИ

зодии

ОВЕН
Петък е много добър за вашите контакти, а напредъкът при мнозина има отношение към финансите. Известни неприятности могат да последват в службата ви, но те са временни и в много случаи неоснователни. Днес се възползвайте от благоразположението на ваша позната.

ТЕЛЕЦ
За Телците петък е успешен ден както на служебното място, така и за странична делова дейност. Денят предоставя изключителна възможност за наемане на допълнителна работа. С по-голямо внимание към служебните си въпроси трябва да се отнесат онези от вас, които работят с документи.

БЛИЗНАЦИ
За вас в петък е постижимо всичко, като се започне от личните ви дела и се стигне до професионалната ви изразност, която сега ще бъде особено силна. Днес няма да срещнете никакви трудности при реализирането на делата си. Бъдете активни и ще постигнете добри резултати.

РАК
В петък за представителите на Рак денят е успешен, защото не им липсват условия и лични възможности за реализиране. Някои от вас обаче ще проявят мудност, а това не бива да се случва, защото ще пропуснете успешен ден. Денят се свързва с пътуване във връзка с постигане на желаното от вас.

ЛЪВ
В петък ви очакват добри съобщения и новини, свързани с вашия бизнес или професия. За мнозина този ден ще бъде свързан със създаването на стабилна основа за бъдещи делови действия. Отнасяйте се с голямо внимание при словесните си контакти с другите. Не издавайте плановете си.

ДЕВА
В петък вашият делови цикъл е на пълни обороти и сега трябва само да поддържате темпото. На мнозина от вас им предстои да се срещнат с човек, който ви смущава поради наглостта си и дори контактувате с известни опасения. Не се притеснявайте, към вас няма да подходи с измама.

ВЕЗНИ
Петък ви предоставя много добри възможности за професионална реализация, ще получите радостни известия. Звездите ви чертаят късмет за осъществяване на личните планове. Става въпрос за вашия любовен живот, който ще ви изпълва с щастие. Очаква ви финансов стабилитет.

СКОРПИОН
Сигурно е, че един влиятелен и мощен човек няма да има нищо против да поеме грижата за вас, освен че и самите вие притежавате късмета в огромна доза. В петък вие имате добра представа за развитието на делата си и ще насочите усилията си в онази сфера, която сега е най-важна за вас.

СТРЕЛЕЦ
В петък Стрелците са особено стабилни като делова или интелектуална изява. Ползотворни контакти, чрез които ще осъществите желанията си. Настроението на другите към вас сега е благоприятно и то ще даде положителни резултати. Вечерта ще имате интимна близост с любовния партньор.

КОЗИРОГ
Днес е твърде осезателен вашият стабилитет, но онова, което постоянно се изисква от Козирог, е да го поддържат чрез настойчивите си усилия. Не ви липсват сили и смелост за това. Успехите за бизнесмените от вас са свързани с пари. Ще получат солидна подкрепа от жена.

ВОДОЛЕЙ
Представителите на Водолей ще реализират контакти, които са свързани с вашата професионална изява. Ще поемете ангажимент, който ще ви донесе материални облаги. Работният ден ще премине изключително леко и успешно. Мнозина ги очакват заслужени любовни победи.

РИБИ
Днес някои от вас могат да подпишат дългосрочен професионален договор. За други този шанс има отношение към финансите, а при трети се отнася до контактите. В петък бъдете по-внимателни към здравето си и не рискувайте с пренапрежение. Някои от вас ще проведат пътуване.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене