Хороскоп за 5 април

зодии

ОВЕН
То­ва е един мно­го по­ле­зен ден за ва­ша­та ре­а­ли­за­ция. Про­фе­си­о­нал­ни­те ан­га­жи­мен­ти ще из­пъл­ня­ва­те ус­пеш­но и е ху­ба­во да се вслуш­ва­те в съ­ве­ти­те на ва­ши­те при­я­те­ли и ко­ле­ги, ко­и­то се­га са це­нен по­мощ­ник. Днес мно­зи­на ще нап­ра­вят опит за про­веж­да­не на пре­го­во­ри по ин­те­ре­су­ва­щи ги въп­ро­си – най-ве­ро­я­т­но от про­фе­си­о­нал­но естес­т­во.

ТЕЛЕЦ
Тел­ци­те тряб­ва да дейс­т­ват, без да се ба­вят по въп­ро­си­те, ко­и­то пред­с­то­ят в неделя. Ус­пе­хи­те ще ви пос­ре­щат поч­ти нав­ся­къ­де и се­га не сте ли­шени от въз­мож­нос­ти за при­до­бив­ки. Про­фе­си­о­нал­ни­ят ден ще про­те­че спо­кой­но и пол­зот­вор­но. Мно­го си­лен фи­нан­сов ден е неделя за ня­кои от вас. Биз­нес­ме­ни­те да вни­ма­ва­те с пар­т­ньо­ри­те си.

БЛИЗНАЦИ
Из­к­лю­чи­тел­но пол­зот­во­рен ден за Близ­на­ци и един­с­т­ве­но­то мяс­то, към ко­е­то тряб­ва да на­со­чи­те вни­ма­ни­е­то си, е работата си. Тук има ве­ро­я­т­ност ня­кои от вас да до­пус­нат де­тин­с­ки греш­ки или да не от­че­тат нав­ре­ме важ­но яв­ле­ние. То­ва мо­же да ви обър­ка или да за­ба­ви в из­вес­тен сми­съл де­ла­та ви. Де­нят е ус­пе­шен за ва­ши­те ин­тим­ни кон­так­ти.

РАК
За Ра­ци­те неделя е пол­зот­во­рен ден, къс­ме­тът днес е плът­но с вас и не би­ва да про­пус­ка­те де­ня за ор­га­ни­зи­ра­не на ва­ши­те лич­ни и де­ло­ви въп­ро­си. Най-по­ло­жи­тел­но из­ра­зе­на е сфе­ра­та на ва­ши­те кон­так­ти, ко­я­то има от­но­ше­ние пре­дим­но към лич­на­та ви ре­а­ли­за­ция. Из­вес­т­но не­съ­о­т­вет­с­т­вие съ­щес­т­ву­ва меж­ду фи­нан­со­ви­те пла­но­ве и въз­мож­нос­ти­те, ко­и­то пред­ла­га де­нят.

ЛЪВ
Де­ла­та, ко­и­то днес и в най-близ­ки­те дни пред­с­тои да бъ­дат ре­ша­ва­ни от вас, Лъвове, из­ця­ло са по­гъл­на­ли мис­ле­не­то ви и се­га по­ве­че­то от ро­де­ни­те под зна­ка пла­ни­рат и про­е­к­ти­рат за­да­чи­те си. То­ва е доб­ре, но тряб­ва да обър­не­те вни­ма­ние вър­ху мно­го под­роб­нос­ти и да не пре­неб­рег­ва­те до­ри най-нез­на­чи­тел­ни­те от тях.

ДЕВА
Неделя е дос­та ус­пе­шен ден за ро­де­ни­те под Де­ва. Лич­ни проб­ле­ми ще имат мно­го от вас и в ня­кои слу­чаи те мо­гат да се ока­жат неп­ре­о­до­ли­мо пре­пят­с­т­вие за ак­тив­на де­ло­ва дей­ност. Днес ви очак­ват ра­дос­т­ни но­ви­ни или по­се­ще­ние в до­ма ви. До­вър­ше­те де­ло­ва­та си ра­бо­та за де­ня, за да не пре­диз­ви­ка­те не­чие не­о­доб­ре­ние.

ВЕЗНИ
В неделя ще ус­пе­е­те да пре­о­до­ле­е­те ня­кои до­маш­ни неп­ри­я­т­нос­ти, ко­и­то дейс­т­ват дос­та обез­сър­ча­ва­що за де­ло­ва­та и лич­на ре­а­ли­за­ция на Вез­ни­те. То­ва ще ста­не чрез под­к­ре­па­та на близ­ки при­я­те­ли, чи­е­то при­със­т­вие ще ви из­ва­ди от със­то­я­ние на деп­ре­сив­ност. Ще има­те дреб­ни спън­ки за про­веж­да­не на сре­щи­те си, но ще бъдат успешни.

СКОРПИОН
Съг­ла­си­е­то и сим­па­ти­я­та са най-важ­ни­те ка­чес­т­ва, ко­и­то днес тряб­ва да де­мон­с­т­ри­ра­те на ва­ши­те при­я­те­ли и близ­ки. Не се впе­чат­ля­вай­те от то­ва, че ня­кои от хо­ра­та, към ко­и­то те са ад­ре­си­ра­ни, са без­по­лез­ни за де­ла­та ви. Про­фе­си­о­нал­ни­ят неделен ден е бла­гоп­ри­я­тен за вас и ще се пол­з­ва­те от под­к­ре­па­та на ше­фо­ве­те си, ако тя ви е не­о­б­хо­ди­ма.

СТРЕЛЕЦ
Мал­ко тру­дна неделя за вас, за­що­то ще бъ­де­те въз­п­ре­пят­с­т­ва­ни по­ра­ди проб­ле­ми от ли­чен ха­рак­тер. Но ам­би­ци­я­та за изя­ва по де­ло­ви или дру­ги въп­ро­си ще съ­дейс­т­ва за ва­ша­та ор­га­ни­за­ция и ня­ма да лип­с­ват по­ло­жи­тел­ни­те въз­мож­нос­ти за осъ­щес­т­вя­ва­не­то й. Ще сло­жи­те на­ча­ло на съв­мес­т­на изя­ва с ваш бли­зък, ко­я­то ще бъ­де ус­пеш­на.

КОЗИРОГ
По­ло­жи­те­лен ден е неделята за Ко­зи­ро­зи­те и пре­ди всич­ко по де­ла, свър­за­ни с фи­нан­си. Ако има­те да раз­ре­ша­ва­те проб­ле­ми в то­ва от­но­ше­ние, се­га е най-доб­ро­то дре­ме за по­доб­ни дейс­т­вия. Кон­так­ти­те при ня­кои от вас свър­ш­ват с дос­ти­же­ния за съв­мес­т­на ре­а­ли­за­ция. Из­бяг­вай­те емо­ци­о­нал­ния на­чин на раз­съж­де­ние и кон­ф­рон­та­ции с пар­т­ньо­ра.

ВОДОЛЕЙ
Неделя съз­да­ва не ед­на доб­ра въз­мож­ност за ро­де­ни­те под Во­до­лей. Един­с­т­ве­но­то, ко­е­то тряб­ва да нап­ра­ви­те, е да се ос­во­бо­ди­те от ня­кои лич­ни проб­ле­ми, ко­и­то не ви поз­во­ля­ват раз­г­ръ­ща­не в де­ло­ви или ли­чен план. Проб­ле­ми с пар­т­ньо­ра си мо­же­те да раз­ре­ши­те, ако пред­п­ри­е­ме­те съв­мес­т­но пъ­ту­ва­не. В работата не влизайте в конфликти с жени.

РИБИ
Си­лен ден е неделята за вас. Ра­бо­та­та ще ви спо­ри днес, но въз­ник­ват проб­ле­ми, с ко­и­то тряб­ва да се пре­бо­ри­те. То­ва е пос­ти­жи­мо и тряб­ва да раз­чи­та­те един­с­т­ве­но на соб­с­т­ве­ни­те си си­ли. Не се за­мо­зат­ва­ряй­те и не дейс­т­ва­те по оне­зи проб­ле­ми, ко­и­то тряб­ва да бъ­дат раз­ре­ша­ва­щи от дру­ги ин­с­тан­ции.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене