НАГЛОСТ!!! Братя рецидивисти се жалват от полицията в Гоце Делчев

1212121
Мирослав Парахулев                                Венцислав Ангелов                                        Иван Парахулев

Ново 20! Какво доживяхме да видим. Преди няколко дни из Фейсбук се появи видео, на което двама братя – рецидивисти и безскрупулни мошеници, познати като такива на целия град и околността, се жалват от полицията в Гоце Делчев.

Става въпрос за Иван Парахулев и брат му Мирослав Парахулев. От видеото ставаме свидетели на явно нагъл опит да се оклеветят полицаи и институцията като такава.

Автор и инициатор на видеото е русенецът Венцислав Ангелов – Чикагото, който нашумя като първият арестуван по подозрение за участие в атаката срещу банките в България през 2014 г.

На видеото Иван Парахулев се оплаква, че бил задържан от полицията за кражба на акумулатор и е бил пребит жестоко от десетина полицаи с дървета и палки. Веднага ни става ясно, че това е нагла лъжа, защото надали след такъв побой той ще може да застане пред камера и във видимо добро състояние да разказва за случилото се. Второто, което не се връзва, е как едновременно е имало десетина полицаи в РУП – Гоце Делчев.

Всеки жител на града познава двамата братя и най-вече Иван Парахулев, който броди от сутрин до вечер по улиците на града, търсейки поредната си жертва, като най-уязвима „плячка“ са гърците.  Парахулев дори е усвоил гръцкия език. Забелязвайки гърци той веднага се лепва до тях, независимо дали  са седнали в заведение или са по улиците, и докато не му се даде някой лев, не спира да досажда.

На редакционния имейл получихме доста писма от ужилени граждани, които се възмущават как може явен престъпник и крадец да се жалва от полицията, като той самият е прибиран стотици пъти за кражби на какво ли не по града.

Осъждаме остро опита да се клеветят полицаи и институцията като такава от доказани рецидивисти и престъпници по този нагъл начин!

 
Факсимиле от кометарите под видеото, в което Парахулев се жалва от полицията. Коментарите само доказват колко е почтен въпросния "обвинител" на полицията!

Факсимиле от кометарите под видеото, в което Парахулев се жалва от полицията. Коментарите само доказват колко е почтен въпросния „обвинител“ на полицията!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене