Шок! 24-годишната с Мерцедес-а, предизвикала катастрофата и убила 2-ма мъже край Кресна, е била пияна

спешен  центр-Благоевград

24-годишната водачка на мерцедеса, предизвикала тежката катастрофа край Кресна, завършила със смъртта на двама мъже, е била пияна, това съобщиха от полицията.

По данни на медицинските лица, обслужили произшествието момичето, което също е ранено е миришело на алкохол отдалеч.

Тя е от петричкото село Митино. Чакат се изследванията за установяване на количеството погълнат алкохол.

Както съобщихме, тази сутрин челно се сблъскаха пикап и мерцедес. Мерцедесът се движел с висока скорост и буквално изхвърлил при удара пиката на около 30 метра, колите са смазани. На място издъхнаха двамата мъже, които бяха извадени от смазания автомобил с помощта на пожарникари. Водачката на Мерцедеса е транспортирана в болницата в Благоевград.

Ето и официалната полицейска информация за кървавото пътно произшествие Около 06:30 часа на 29.03.2015г. на тел. 112 е получен сигнал за станало ПТП на ПП1 Е-79 в района на гр. Кресна.

По първоначални данни, лек автомобил „Рено” с 49-годишен водач от гр. Кресна, излизайки от пресечка от гр. Кресна за включване в ПП1 Е-79 е създал предпоставка за удар с лек автомобил „Мерцедес” с 24-годишна водачка от с. Митино, общ. Петрич, движещ се по ПП1 Е-79, като за да избегне удар между автомобилите, водачката на лекия автомобил „Мерцедес” е отклонила автомобила в ляво, а в същия момент водачът на лекия автомобил „Рено” е отклонил автомобила в дясно и е настъпил челен удар между тях.

Вследствие на инцидента са загинали водачът на лекия автомобил „Рено” и 59-годишен мъж от гр. Кресна, пътуващ в него. По първоначални данни без опасност за живота са пострадали мъж на 49 години, който е настанен за лечение в МБАЛ-Благоевград и мъж 39 години, който е настанен за лечение в МБАЛ-Сандански, също пътуващи в лекия автомобил „Рено” и двамата от гр. Кресна. Пострадала е и водачката на лекия автомобил „Мерцедес”, която е настанена за лечение в МБАЛ-Благоевград. Точните причини за настъпилото ПТП са в процес на установяване.

Движението на ППС в района е нормално./струма.ком

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене