Топ ПРЕСА: Общинският съветник Красимир Роячки проговори за назначението му в Басейнова дирекция – Благоевград!

photo_verybig_489628

Обвини вестник Топ ПРЕСА, че публикувайки авансово намеренията му да стане шеф на дирекцията, сме развалили работата…!
Политикът пред наш репортер: Наистина не е приятно, когато в целта си да продаде повече вестници една медия се меси във вътрешните работи на една партия

Силвия СТОЯНОВА

Красимир Роячки, е председател на комисията по икономика и приватизация в местния общински съвет, той е финансист по образование, но по думите му от 18-годишен е в ресторантския бизнес.

Преди да се включи в активната политика на града Красимир Роячки стопанисваше освен „Бакарди” още 5-6 заведения в областния център. Бар „Бакарди” в момента е преотстъпен под наем, тъй като, ангажиран с политиката и работата си в общинския съвет Роячки, няма време за заведенията си.

Както неотдавна „Топ Преса” писа, общинският съветник от ГЕРБ в Благоевград атакува шефското място в Басейнова дирекция – Западнобелморски район в областния център. Известният благоевградски политик отдавна иска да седне на директорския стол на Басейнова дирекция, казват благоевградчани. Запознати по темата коментират още, че от доста време насам местният политик се готви да заеме стола на уволнение вече директор инж. Чавдар Моллов. По този повод Роячки бе категоричен, че предложението да поеме управлението е дошло по време на партийно събрание на ГЕРБ в Благоевград и той имал ясни виждания и идеи за управление на дирекцията.

Само преди дни господин Роячки сам се свърза с редакцията на вестник Топ Преса за да изрази своето възмущение, за това че сме писали нещо в аванс..

  • Господин Роячки, какъв е проблема и защо се обърнахте към нас?
  • Наистина не е приятно, когато в целта си да продаде повече вестници една медия се меси във вътрешните работи на една партия. Нали в крайна сметка партията излиза с единно становище, за какво ви е да се ровите в партийните дабати…
  • До колкото ви разбираме изразяват възмущение че сме писали нещо авансово преди да се случи..?
  • Това дали ще се случи или не, никой не може да каже дори и Вие, това се видя. Лошото е че подобни писания вредят и не правят добро впечатление, нито на вас нито на мен, нито на партията от която съм. Просто се дават много „жертви“ в името да си продадете вестника.
  • Звучите така все едно обвинявате Топ Преса че е „развалила работата“ за не станете веднага директор на „Басейнова дирекция“. …!!!???
  • Е…е … царе сте да правите интриги, да изопачавате. Мисля си защо изобщо говоря с Вас. Всяка едно дума я превръщате в сензация….

Тук държим да отбележим че това е само част, от нашия разговор и най – същественото. Другото по решение на редакционния съвет за сега няма да публикуваме, за да не изложим господин Роячки и да бъдем обвинени за пореден път в нещо което не сме целели да се случи.

„Доживяхме барман да управлява енергийната и хидромрежа в Югозападна България”, бяха една част от коментарите по повод кандидатурата на Красимир Роячки дни свед като Топ Преса публикува първа намеренията му да вземе поста.

Други пък вярват в способностите му да се справи – „Така е в нашата политика – като не можеш сам да се похвалиш с нещо, трябва да оплюеш другите… Но явно това човешко антикачество е залегнало толкова надълбоко, че хората го практикуват ежедневно спрямо абсолютно всички наоколо. Успех, Г-н Роячки…., въпреки че това е неблагодарна работа, все ще се намерят такива анонимки да те плюят…., но такива сме българите….. злобни и завистливи!”

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене