Временни ограничения на движението за празника „Кюстендилска пролет“

Digimax A50 / KENOX Q2

Във връзка с тържествата „Кюстендилска пролет“ се налагат някои ограничения за движение на моторните превозни средства в областния център утре.

В 10:00 часа се затваря движението за МПС в района на лесопарк “Хисарлъка”. Собственици, ползватели и наематели на търговски обекти трябва да ги заредят до този час. В лесопарка ще  бъдат пропускани само участници в празничната програма с пропуск, издаден от Община Кюстендил.

По време на празничните прояви  “Кюстендилска пролет-2015 г.” временни търговски обекти ще се разполагат в ларгото пред театъра, след издаване на съответно разрешение от Община Кюстендил.

От полицията призовават гражданите и гости на Кюстендил да бъдат бдителни при опазването на личните си ценности, При събирането на много хора джебчиите стават много активни. Препоръчваме да не носят големи суми пари и ценни предмети у себе си. Да не оставят без надзор обемисти багажи в районите на провеждане на тържествата. 

При напускане на жилищата си да се убедят, че са заключени, че са изключени и ел. Уредите, които биха могли да причинят пожар.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене