Отиде ли си Елезов?

дсдсд

От млад кадърен надежден политик, този човек се превърна в пример за политическа шизофрения, алчност и нерередовност… Защо бе, Влади?

За нередовността и шизофренното поведение на българските политици са се изписали тонове мастило. Нито ще е нещо ново, нито нещо интересно, като кажем, че и в Пиринския край има хора, които не отстъпват на тази психологическа поли­тическа зараза. Имам чув­ството, че наистина не осъз­нават как сами се вкарват в блатото на общественото чистилище и гордо заявяват, че не им пука. За Владимир Елезов ние от Топ Преса сме изписали доста. Обективно и точно, и хубаво, и лошо, критично, остро, иронично но вдъхновено от неговите дейст­вия, бездействия и необясними постъпки. След последните съ­бития около него обаче и нашите думи свършиха.

То бива и бива мошениджмънт, но в такава степен не бива… Само преди няколко месеца на пищен коледен банкет, платен с пари от нашите данъци и от търговия с гла­сове, Елезов даде старт на полити­ческата кампания на ГС ЕКИП. След това затвърди по­зициите си пред нашия репортер миналата седми­ца, обявявайки, че въпреки „пре­дателствата“ той щял да излезе от­ново на мести из­бори в пречистен вид. Преди ден обаче неговите хора мотаят по­ложението, заявя­вайки, че до края на март щели да вземат решение дали ГС ЕКИП ще се яви на мест­ните избори като самостоятелна политическа организация. На всичкото отгоре осраният до ушите ЛИДЕР Влади Еле- зов реши да поведе медийна война срещу ВиК, видите ли, заради политическата чист­ка, но и децата в Благоевград знаят, че това е действие на един удавник, който вижда надеждата в последната сламка – популизмът сре­щу една институция. Всичко това заради рейтинг, заради факта да покаже, което сам каза пред Топ Преса, че не е умрял. Умрял си обаче, Вла­ди… Чакаш края на март, за да видят твоите покровите­ли дали има смисъл да про­дължат да инвестират в теб. Умрял си, защото и твоите хора разбраха, че егото ти и умственият ти багаж не от­говарят на положението ти в политиката, умрял си, за­щото те погуби собствената ти алчност, завист и злоба. Ето защо ние от Топ Преса и главно аз, авторът на тази статия, решихме да обявим твоята трайна политическа кончина. Мир на праха ти е местната политика и дерзай, отвори сергия, направи кафене, но никога повече не „възкръсвай“ в политиката. Сам си го направи май. Ти как мислиш?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене