ПМГ „Яне Сандански” трета в областта от първия кръг на образователната инициатива „Цветна олимпиада“

IMG_4653

ПМГ „Яне Сандански”, гр. Гоце Делчев стана трета в област Благоевград по брой на отлично представилите се ученици от първия кръг на образователната инициатива  „Цветна олимпиада”, организирано от сдружение „България си ти!” със съдействието на РИО на МОН по места, Българска академия на науките, Софийски университет „Св. Климент Охридски“, Асоциация на учителите по български език и литература. В проявата възпитаниците на нашето училище мериха сили със свои връстници от целия Югозапад, които мериха сили в различни дисциплини – български език и литература, математика, немски език, френски език и др.IMG_4650

Най-добре представилите се ученици получиха освен почетни грамоти и предметни награди, осигурени от организаторите. Те бяха изпратени по специален куриер, а Директорът на училището г-жа Елка Божикова лично връчи наградите на отличените възпитаници от различни клsове в Гимназията.

Инициативата цели да насърчи децата да учат, а учениците от ПМГ „Яне Сандански” имат още един повод за гордост, след като бяха сред най-активните не само в област Благоевград, но и в цялата страна.

IMG_4643

IMG_4645

IMG_4651

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене