Реформаторите в Благоевград подписаха споразумение за предстоящите местните избори

517d3e8ff7b373a9e7cca32019b6d6c0

Формацията от пет обединени партии на „Реформаторския Блок” в община Благоевград ще се яви на предстоящите местни избори с обща листа за общински съветници, както най-вероятно и кандидат кмет. Петимата председатели на съставящите партии подписаха днес споразумение, официално формулиращо начина на работа за предстоящите през есента местни избори.
Реформаторите вече са готови с местно правителство в сянка, като към него се привлечени около сто експерти в различните направления. Те ще бъдат разпределени в съответния брой комисии, копиращи тези на ОбС – Благоевград, имайки за основна задача изготвянето на силна програма за управление.
Лидерите на ДБГ, ДСБ, СДС, НПСД и БЗНС в общината, в лицето на д-р Венцислав Даскалов, Калоян Ханджийски, Давид Сукалински и Георги Иванов сложиха един след един парафи под споразумението.
Към момента не е ясно дали реформаторите ще имат собствена кандидатура за кмет, но намекът е, че ще се търси достоен човек, с мъжество и качества, който да бори модела „Кой” и в община Благоевград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене