Албин Ходжа трябва да си търси нов отбор

албин одза

Отборът на „Ло­комотив“ (София) няма да подписва с доскорошния фут­болист на „Пирин“ (Гоце Делчев) Ал­бин Ходза-Алба и той ще трябва да си търси нов отбор. Причината е отказът на играча да удъл­жи проверовъчния си период в тима от столицата, както му било предложено от треньора Стефан Генов. Наставникът е искал да има по- дълго време, за да прецени качествата на французина, кой­то заедно с агента му не е бил съгласен на подобен вариант. Екснападателят на неврокопчани отп­ратил в неизвестна посока като става дума за български отбор.

За разлика от него, друг бивш кадър на гоцеделчевци — Ка­мен Хаджиев при­влече вниманието на железничарите и те ще парафират с него. Продължи­телността на кон­тракта с родения в Кочан футболист ще бъде за година и половина. Футбо­листът успя да убе­ди Стефан Генов в качествата си, след като изкара поло­вин година в нискоразредния гръцки „Докса“ (Петруса). За траснфера му зад граница му помогна негов съселянин с контакти в отбора, а юношата на „Ватентпайд“ и „Шалке“

предпочете долните гръцки дивизии пред това да не играе до зимния трансферен прозорец. Той се отказа и пред перс­пективата да преми­не в „Пирин“ (Гоце Делчев) през лято­то, на който тим бил обиден. Играчът не вярвал, че преди ня­колко години неза­висимо от борбата на ръководството и използваните при­йоми да подпише професионален до­говор с него, всичко удари на камък, след като германските му бивши собственици поставиха сериозни финансови претен­ции.

В крайна сметка тогава „Миньор“ (Перник) година по- късно успя да го взе­ме и Камен Хаджи­ев бе при „чуковете“ година и половина.

Вестник „Хроника“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене