Утре в Благоевград отвярят публичните покани на обществена почърка „Изпълнение на мерки за осигуряване на информация и публичност”

благоевград

На 10.03.2015 г. от 10.00 ч. в Зала 101 в сградата на Община Благоевград, пл. „Георги Измирлиев“ №1, гр. Благоевград ще бъдат отворени публичните покани за избор на изпълнител на обществена поръчка с предмет: „Изпълнение на мерки за осигуряване на информация и публичност” за проект  „Опазване и осигуряване на качеството на общинската вода в трансграничния регион“, по Оперативна програма за европейско териториално сътрудничество – „Гърция – България 2007 – 2013“, която е съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейски Фонд за Регионално Развитие”, съгласно договор за субсидия № B2.11.06/01.10.2013г.

Максималният разполагаем финансов ресурс на Възложителя за извършване на извършване на услугата, предмет на настоящата обществена поръчка е в размер на 28359.10 лева без ДДС, осигурен финансов ресурс от възложителя, който не може да се надвишава.

Критерият за оценка в настоящата поръчка е ”икономически най-изгодна оферта”.

КО =  ТО х 0,75 + ФО х 0,20 + СИ х 0,05

където:

 

          КО е комплексната оценка

          ТО е техническата оценка на предложената оферта

          ФО е финансовата оценка на предложената оферта

          СИ е оценка на предложеният срок на изпълнение

 

Оценката се закръглява с точност до два знака след десетичната запетая (0,00).

Максималният брой точки, който може да получи всеки един от участниците като комплексна оценка е 100 (сто) точки.

Участникът, чиято оферта е получила най-висока оценка, се класира на първо място, а останалите следват в низходящ ред, съгласно съответната им комплексна оценка.

Срокът за изпълнение на услугата е 31.08.2015 г., след сключване на договор за изпълнение.

Оферти за участие се подават в деловодството на община Благоевград в срок до 17:30 ч. на  09.03.2015 г.

Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участници и/или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и на други лица при спазване на изискванията за достъп до сградата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене