Каква беше първата седмица от женския месец за мъжете?

Каква беше първата седмица от месец март за популярните личности от Югозапада? Много от феновете на известните спортисти, певци, актьори се питат какво ли правят техните идоли, когато не са по терените или сцените на които обикновено сме свикнали да ги виждаме. Топ Преса си позволи да нахлуе в личното пространство на местните знаменитости, за да разберем какво провят извън “работното” си време.

BorisKotsakov

Борис Коцаков е едно от новите лица на македонската музика. Той отпразнува рождения си ден на 3-ти март с шумно парти и весела компания.

MarioBliznakov

Футболиста Марио Близнаков, се чуди топка ли да рита или да взима ските след като натрупалия сняг се оказа 80 см.

Cuba_YasenNedelchev

Президентът на българската федерация по бейзбол и спортен директор на АУБ Ясен Неделчев се завърна в Куба след 35 години! В интервю за Топ Преса той призна: “Чувствам Куба, като своя втора родина!”

Zlatkov_2

На 6-ти март отпразнува рождения си ден футболистът на „Ботев“ Даниел Златков. 26-годишния защитник бе поздравен от стотици приятели и почитатели във facebook.

Ice-Tattoo

Рапърът Айс подари на майка си оригинален подарък за 8-ми март. Вчера в студиото но Стоян Мавродиев (един от най-прочутите татуисти в Югозапада) Айс си татуира името на майка си – “Таня”

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене