Хороскоп за 7 март

зодии

ОВЕН
Благоразумно мълчаливи и резервирани са Овните в събота. Интуицията ви е верен съветник и ако чувствате необходимостта за дискретност по отношение на плановете и проблемите си, запазете ги в тайна. Денят е подходящ за придобиване на материални блага. Някои от вас ще заминат в чужбина с цел работа и стабилизиране на социалното си положение. Разчитайте на приятелска подкрепа.

ТЕЛЕЦ
Уверени и сигурни в успеха си сте днес. Тeлците имат основание за подобно настроение, защото нещата им вървят отлично, а задоволяването на амбициите – пълно. Денят обаче е малко неприятен и желанието за успешна реализация ще бъде неосъществено. Неправилни и илюзирани са представите ви за бизнеса и парите.

БЛИЗНАЦИ
Близнаците залагат на химери в събота. Вашето оптимистично настроение е обусловено от контакта с приятел и съставяне на планове за щастливо бъдеще в чужбина. Бъдете повече реалисти. Професионалният ден е неблагоприятен и като че ли ви затваря в „омагьосан“ кръг.

РАК
Денят е объркан и неясен с условията, които предлага за вас. Самите вие сте и доста мнителни и подозрителното ви настроение би могло доста да ви навреди. Чувствате се в позиция на ущърб от страна на влиятелна жена. Но това е илюзия и дори да сте фактически ощетени, то е по обективни причини. Бъдете повече оптимисти и се радвайте на това, което никой не може да ви отнеме.

ЛЪВ
Усещането за ограбеност е застъпено при вас днес. Мълчаливи и затворени в себе си, Лъвовете ще се изправят пред различни емоции, които предлага съботата. Предстои ви един труден професионален ден със скандали и обиди, за други – стабилен и дори носи шанса за повишение и осигуреност във финансово естество. Контактите се базират на стара връзка с приятели.

ДЕВА
Девите се разкъсват от противоречиви настроения в събота. От една страна, желанието и възможностите за реализация, а от друга – носталгията по близки и невъзможността да се решат на такива действия. Несигурност с много неизвестни са пред вас, а вие съвсем не сте авантюристи. В контактите си ще се страхувате за грешки, а обърканите ви чувства ще ви поставят в положение на невъзможност за взимане на решения.

ВЕЗНИ
Вечно взискателни към себе си, Везните днес ще погледнат от друг ъгъл на постиженията си с мъдрата преценка за въображаеми успехи. Вашата голяма неудовлетвореност засяга личния бюджет и невъзможността да разполагате с необходимите ви пари днес. Събота ви сблъсква с неосъществени желания по отношение на парите и неконвенционалната намеса на тайни врагове.

СКОРПИОН
Чувството за състояние като във вакуум е много характерно при жените и по-младите представители от Скорпион. Ще се сблъскате с трудности при справянето със задачите си за деня и те са по-скоро психически, отколкото реални. Има финансови проблеми, но и вие сте склонни да преувеличавате и да се самосъжалявате, като не обръщате внимание на някои придобивки. Чака ви успех.

СТРЕЛЕЦ
Днес някои от Стрелците ще бъдат недоволни във връзка с придобивките, които очакват. Сигурно е, че няма да получите онова, на което сте се надявали, и това ще огорчи много от вас. Денят е характерен с контакти, които са много важни за вас, защото имат отношение към работата ви. Характерна за Стрелците днес е гъвкавостта по отношение на идеите и начините на действие.

КОЗИРОГ
Една голяма част от вас са в сравнително добро състояние, други изживяват от дълго време криза, която сега вече е към своя край. Денят е плодотворен за всякакъв вид професионална или бизнес дейност. Другият важен момент е свързан с идеите ви. У мнозина те вече са почти готови и чакат времето за същинска реализация. Осъществете намеренията си, ще успеете.

ВОДОЛЕЙ
Твърде работни са Водолеите в събота, а някои от вас днес ще започнат курс на обучение. Други ще имат някакви неприятности. Денят е много добър за ангажираните с бизнес. Предстоят ви нови придобивки чрез съдружници и разрастване на дейността. Застрашени сте от недоглеждане и омаловажаване на някакъв въпрос, където няма да обърнете внимание и ще допуснете грешки. Внимавайте, имате много скрити врагове. Не разкривайте плановете си.

РИБИ
Успешен е денят за Рибите и той се свързва с придобивки по линия на вашата професионална ангажираност. Някои от вас са определили съботата за делово пътуване, което също ще бъде успешно. Контактите ви днес ще бъдат от особена важност, тъй като имат отношение към финансови въпроси или допълнителни материални облаги. Успешни действия за мнозина от вас чрез бизнес съдружие. Плете се интрига спрямо вас и тя идва от страна на работодатели.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене