Бащата на Вероника: Още не вярвам, че убиецът е хванат

20150306.zzjljzmgju (1)

Ако я бяхте видели, на човек не приличаше, изплака Трайчо Трайков за ударите с тесла по главата на момичето

Бащата на убитата преди дни ВероникаЗдравкова не може да повярва, че убиецът на детето му е задържан. Близките на студентката, която бе умъртвена преди дни и открита в ледените води на Янтра във Велико Търново, научиха от репортер на БЛИЦ за ареста на убиеца й Илиян Здравков. Както съобщихме, той е задържан в Горна Оряховица при опит да изтегли пари от дебитната карта на момичето.„Още не мога да повярвам, че убиецът е хванат“, въздъхна бащата, който е в силен шок от смъртта на дъщеря му. Той посочи, че нито прокуратурата, нито от полицията някой се е свързал с тях, за да им обясни какво се случва.
Бащата, с когото БЛИЦ поддържа непрекъсната връзка, попита дали няма да се окаже, че Илиян Здравков е намерил картата на Вероника на пътя и не той е истинският убиец. Според съобщението от прокуратурата обаче Здравков е направил пълни самопризнания.

„Ох, ако я бяхте видели, на човек не приличаше“, изплака бащата щом научи, че изродът е удрял дъщеря му по главата с тесла.

Братовчедът на Вероника – Десислав, каза пред репортер на БЛИЦ, че въпреки грима на траурната агенция, по лицето на младото момиче са личали ясно следите от нечовешките удари.

Над 1000 души изпратиха студентката по последния й път в родния Никопол.Днес БЛИЦ публикува ексклузивни кадри от последните часове на момичето в магазин във Велико Търново. /БЛИЦ

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене