Местния печат

печат

„Вяра“

Независимият инж. С. Иванов срещу инж. И. Иванов от ГЕРБ в битка за кметския стол в Сапарева баня, във врата им дишат Илчо Дамянов от БСП и Георги Попниколов от „Атака”

Залозите за наближаващите местни избори в Сапарева баня слагат като вероятен кандидат-кмет действащия кмет инж. Сашо Иванов. Източници на вестник „Вяра“ твърдят, че е възможно той да отстъпи кметското кресло в полза на заместника си Васил Маргин.

 

Община Петрич подкрепи „Изгряват звезди” на Таня Тончева с 15 бона, петричани: Кметът Вельо Илиев раздава пари по симпатия

15 000 лв., отпуснати от общинската хазна за фондация „Изгряват звезди” на Таня Тончева, взривиха обществения мир в Петрич. Петричани звъняха в редакцията на вестник „Вяра” и обвиниха кмета Вельо Илиев в разхищение и раздаване на пари по симпатия.

 

Отрязаха крака на общия работник Ангел Димитров от Благоевград след безобидна рана на пръста, с просия и пенсия от 120 лв. събира пари за протеза

69-годишният Ангел Димитров от Благоевград събира милостиня из града, прикован на инвалидна количка, след като губи крака си след 3 неуспешни операции.

Мъжът събираше подаяния на моста на благоевградския пазар, но не пожела да разкаже за сполетялата го беда. 62-годишната Афка Ибрахимова е негова спътница в живота и тя обясни, че до ампутацията на десния крак се сигнало от малка и безобидна рана.

 

Шефът на Инспекцията по труда Георги Бонев метна оставка, перничани: Остана глух за проблемите на работниците от „Софурбан”

Директорът на Дирекция „Инспекция по труда” в Перник Георги Бонев си е подал оставката след завръщането си от платен отпуск. След цяла седмица умуване и категоричното решение на Бонев да се оттегли от поста, оставката му е била приета и той вече е освободен от длъжност.

 

Кметът Васил Бански предизвика бистричани да търкалят трупи пред 4000 гости на Тодоровден срещу почерпка с кебапчета, шефът на следствието Васил Михайлов надъхва доброволците 

Над 4000 гости се веселиха на Тодоровден в дупнишкото село Бистрица. Кметът Васил Бански не спря да се суети целия празник да мине по мед и масло. Всички стопани на коне дефилираха, пременени с най-новите си дрехи, сресани и нагиздени.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене