Без категория

Местния печат

“Вяра”

В два магазина в центъра на Благоевград продават цигари и алкохол на непълнолетни

В търговската мрежа на Благоевград се продават цигари и алкохол на малолетни, сигнализираха разтревожени родители в редакцията. Млада майка разказа, че преди време усетила алкохол и цигари в дъха на сина си и въпреки че той упорито отричал да е пил и пушил, тя започнала да го следи внимателно.

Отец Блатой: Архиерейският наместник отец Паликарски се опитва да ме премахне, за да може спокойно да краде и в църквата „Покров Богородичен”, тук има ценни икони, от 2002 г. апартаменти на храм „Св. Георги” стоят необитаеми, църквата загуби на 100 000 лв.

Председателят на храм „Покров Богородичен” отец Благой осветли още факти, свързани с финансовата политика на архиерейският наместник отец Паликарски. По груби сметки на отец Благой, който е бивш архиерейски наместник, църквата е ощетена с над 200 000 лв. от управлението на отец Георги Паликарски, известен като сърцето на офицерската банда на Братя Галеви.

Уволниха 9 полицаи в Самоков, Йордан Бончев: Връчиха ми заповедта на улицата, не заслужавах такава обида след 35 г. работа в РПУ

Девет служители на РУП – Самоков получиха заповеди за съкращение. Всички са сержанти с дългогодишен стаж и безукорна работа под пагон.

Със заповед на Йовчев 20 души аут от системата в Кюстендилско: Пенсионираха зам.-шефа на Гранична полиция Георги Джоглев, отваря си адвокатска кантора

Пратиха в пенсия 48-годишния зам.-шеф на Гранична полиция в Кюстендил комисар Георги Джоглев. Заповедта му е подписана лично от вътрешния министър Цветлин Йовчев.

За момента титулярят Васил Демиревски ще работи без заместник, в Кюстендил не се спряга нито едно име на полицай, който да седне на стола на пенсионирания Джоглев.

Семейна драма в Петрич: 16-годишен прати баща си в „Пирогов“ със счупен гръден прешлен, тормозел майка му след пиянски запои

Семейна драма се разигра вчера в Петрич. Подпийналият 45-годишен Стоян Димитров се прибрал вчера около 19,00 часа в къщи и налетял да бие жена си. Разстроеният им 16-годишен син Борис скочил да защитава майка си и се сбил с баща си.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене