Слънчева и топла събота

слънчево-топло

Днес ще преобладава облачно време. Ще превалява слъбо, на повече места преди обяд в Южна България. На места в равнините преди пладне ще има мъгла. Вятърът ще се ориентира от север, ще бъде слаб, в източните райони – до умерен. Максималните температури ще са между 9° и 14°.

За Благоевград максималната температура днес ще е 12°, а минималната 6°, за Банско 11°/7°, Разлог 12°/7°, Дупница 11°/5°, Кюстендил 13°/0°, Перник 13°/6°, Гоце Делчев 15°/9°, Сандански 15°/9° и в Петрич максималните температури ще достигнат до 15°, а минималните до 9°.

Повече за времето в градовете от Югозападна България може да видите тук:

http://www.e-79.com/weather.html

Атмосферното налягане ще се повиши и ще бъде около средното за месеца.

Над планините ще бъде облачно, по билата и мъгливо. Ще превалява дъжд, над 1800 метра – сняг. Вятърът ще е до умерен от североизток. Максимална температура на височина 1200 метра – около 6°, на 2000 метра – около нулата.

Над Черноморието ще преобладава облачно време, със съвсем слаби превалявания от дъжд, главно по южното крайбрежие. Ще духа до умерен северен вятър, който привечер ще отслабне. Максимална температура на въздуха между 9° и 12°. Температурата на морската вода е около 6°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене