Владимир Димитров: Като член на националният съвет на ПП АБВ и като гражданин изразявам остро недоволство от гласуването на Парламентарната група на АБВ в подкрепа на новия дълг от 16 млрд.лева

156-02-04-vladimir-dimitrov1

П О З И Ц И Я

 

Като член на националният съвет на ПП АБВ и като гражданин изразявам остро недоволство от гласуването на Парламентарната група на АБВ в подкрепа на новия дълг от 16 млрд.лева.

Неспазването на решението на Националният съвет  за противопоставяне на искането на нов дълг е сериозна политическа грешка и ще нанесе трайни негативни последици в развитието и бъдещето на нашата млада политическа сила и влиянието й сред българските граждани. Подобни стъпки водят до вътрешно напрежение, размиване на политическите ориентири и загуба  на обществен авторитет и позиции.  За това настоявам за спешно свикване на заседание на Националния съвет на ПП АБВ за  разглеждане на позицията на Парламентарната група и съответни мерки за неспазване взетите преди това решения от политическите органи.

Ако това е начинът да правим политика и в бъдеще, си запазвам правото за преразглеждане на участието си в активния политически живот.

 

                                                                                              ВЛАДИМИР ДИМИТРОВ

                                                                                              Член на Националния съвет на ПП АБВ и областен координатор

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене