Ахмед Башев за скандала с племенника на Алиосман Имамов, който взе 12 хиляди лева субсидия за тютюн, без да го е сял: Лъснаха задниците на тези, които години се изявяваха като защитници, а днес се оказаха нарушители!

Ахмед БашевТази седмица една тема гръмна със страшна сила в ушите на всички тютюнопроизводители в България от ефира на националните телевизии. Това е скандалният факт, че племенникът на депутата от ДПС – Алиосман Имамов, е взел близо 12 хиляди лева субсидия за тютюн, който не е сял. По този повод информационна агенция www.toppresa.com цели два ден търсихме бившия народен представител Ахмед Башев за коментар. Днес се свързахме с него и ето какво заяви той: „За голямо мое съжаление, на хората, които години наред се изявяваха като защитници на тютюнопроизводителите, сега им лъснаха задниците като нарушители. Срамно и долно е, че са се възползвали от мизерията на реалните тютюнопроизводители за лично облагодетелстване!”

Ние от Топ Преса и Гърменски вестник продължаваме с усилия да търсим и мнението на господин Алиосман Имамов, но неговата прекалена заетост не му дава възможност и време да говори. Нищо, ние сме търпеливи и веднага, щом се освободи, ще вземем и неговото мнение. Обществото съди кой е криви кой прав в тази ситуация. Ето и от къде тръгна скандалът…

ВИЖТЕ ТУК 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене