Бербатов е под прожекторите на Шампионската лига тази вечер

бербатов

Tази вечер от 21.45 часа са последните два мача от първите срещи в осминафиналната фаза на Шампионската лига. След като станахме свидетели на вълнуващи сблъсъци в тази първа фаза на елиминациите, тази вечер е време да се насладим и на единственото българско участие в осминафиналите, пише gong.bg. Димитър Бербатов се завръща в Лондон, там където премина голяма част от кариерата му. Митко обаче няма да радва местните фенове на „Уайт Харт Лейн“ или „Крейвън Котидж“, а ще играе на „Емиратс“, където със своя Монако ще опита да вгорчи живота на Арсен Венгер и неговия Арсенал.

Бербатов знае отлично как да вкарва на „топчиите“, след като до момента го е правил 4 пъти. Българинът обаче ще трябва да се справи с головата си суша в последните мачове, ако иска да помогне на своя тим да поднесе изненадата като гост. Берба ще бори и друга негативна статистика, тъй като не се е разписвал в Шампионската лига от 2011 година насам.

Звездата на монегаските със сигурност ще води атаката на Монако, но старши треньорът Леонардо Жардим няма да може да разчита на друг от ветераните – Жереми Тулалан, който е наказан. Аут е още Ламиа Траоре, а под въпрос са Курзава, Ферейра-Караско и Карвальо.

За Арсенал извън сметките поради травми са Рамзи, Артета, Дебюши, Грабри и Уилшър.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене