ВИДЕО: Топ Скандал! Районно мюфтийство Гоце Делчев осъмна с националистически и христянски символи и надпис „Смърт за турците“!!! Нещата стават страшни… ПОТРЕСАВАЩО ВИДЕО!!!

1212

Райно мюфтийство Гоце Делчев тази сутрин осъмна с вандалски надписи върху фасадата на входа. Драсканиците гласяха „Смърт за турците“, „Мразим ви“ и „Амин“. Надписите са направени късно снощи, вероятно да наклаждат омраза между християните и мюсюлманите в града.

Медийната група „Топ Преса“ остро осъжда потресаващата гавра и настоява за своевременната намеса на всички компетентни институции. Според нас става доста напечено и трябва да се вземат спешни мерки. Припомняме, че полицята и прокуратурата работят и по други подобни случаи, но до ден днешен не са представили резултати от тази своя работа. Продължаваме да следим случая.
„Истината е, че трябва час по-скоро да променим вижданията си, за да се развиваме като нормална европейска държава. Няма нужда от излишни провокации. Уважение и чест, това са думите, които трябва да имаме не само в речника си, а и в сърцата си!“ Това каза в телефонен разговор с репортер на „Топ Преса“, районният мюфтия Айдън Мохамед.

дсадас

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене