Скандал! Санданският „онбашия“ Никола Малчев заплашва главния координатор на вестник Запад ЮГ в град Сандански!

9 001

Тази сутрин главният координатор на вестник Запад ЮГ – Венци Наков, е бил заплашен пряко по телефона от местния бизнесмен и „онбашия“ Никола Малчев, заради статия в днешния брой  на печатното издание със заглавие „Един от най-богатите санданчани търси подходящото „мюре“, за да издигне свой кандидат-кмет на град Сандански“.

В статията е описана подробно политическата схема около Малчев, припомняни са стари негови грехове, които по думите на Наков са извадили местния олигарх извън равновесие. „В телефонната си слушалка чух думи като „мекере“, „продажник“ и какво ли не, което доказва, че със статията сме развалили пъклените замисли на Малчев. Не ме е страх от него, – напротив, заедно с моите партньори в медиите ще продължим да се борим срещу местния феодализъм, който, повярвайте ми, познавам в детайли…“, заяви специално за информационна агенция www.toppresa.com медийният координатор Венци Наков.

Ние плътно заставаме зад неговата кауза и ползваме собствената си трибуна, за да заявим на господин Малчев – „Коле, айде не с лошо, де. Плашиш гаргите. Не мишкувай, ако си мъж, ела в офиса на медията ни и обясни това, което имаш да казваш, а не със старите номера на дърт пърдалник – военен от рушаща се казарма… Пълен смешник си с това поведение…“

Повече в следващия брой на вестник Запад ЮГ!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене