„Монтана” с невероятен обрат над „Пирин” Разлог у дома

87797-montana-marek-2012

Волейболистите от Северозападна България запазват първото място в Суперлигата

Мъжкият отбор на Монтана победи като домакин „Пирин” Разлог с 3:2 (21:25, 23:25, 25:21, 25:22, 15:10 ) в мач от шестнадесетия кръг на първата ни група – Суперлигата, игран в монтанската зала Огоста.

С този успех тимът от Северозападна България извоюва тринадесета победа в шампионата до сега, като има само три загуби, предадеbgvolleyball.com. Петгеймовият успех обаче даде само две точки на домакините, като пиринци също взеха точка от срещата. Въпреки това волейболистите на Монтана запазват първото място във временното класиране на Суперлигата, като са водачи с актив от 37 точки. Съставът на Пирин пък се върна в четворката на първенството, като заема трета позиция с десет победи, шест загуби и 29 точки.

За пореден път тимът на Монтана показа, че у дома играе силно и е почти непревземаем за гостуващите отбори. Въпреки, че изоставаха с 0:2 гейма домакините не паднаха духом, като отбелязаха страхотен обрат в мача, за да се поздравят с крайната победа с 3:2 гейма!

След като се върнаха в мача, монтанчани успяха да запазят позитивната вълна, като в тайбрека напълно преклониха съперника. Волейболистите от Монтана поведоха с 3:1 и 8:5, продължиха да диктуват играта и затвориха гейма на 10 точки, като с това извоюваха крайната победа в трудния мач.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене