Боби Кристина претърпя операция – направиха й трахеотомия

108810-bobi-kristina-brown

Дъщерята на Уитни Хюстън – Боби Кристина претърпя операция, при която се отваря трахеята и се поставя специална тръба за дишане. Смята се, че трахеотомия се прави на пациенти, които се нуждаят, от стимулиране дишането в продължение на дълъг период от време, съобщи РИА Новости.

Лекарите направиха интервенцията на намиращата се в кома единствена дъщеря на известната американска певица и актриса. Тази операция опровергава още веднъж съобщенията, че роднини на 21-годишното момиче са се съгласили да я изключат от системите за поддържане на живота. „Ако трябваше да опровергаваме всяка невярна информация в медиите, трябваше да го правим по 24 часа в денонощието. Новината за изключването на Боби Кристина от животоподдържащите системи е невярна, както и повечето други съобщения в пресата“, каза тогава бащата на Боби Кристина, музикантът Боби Браун. Той подкрепя дъщеря си в болницата.

Припомняме, че на 31 януари Боби Кристина бе приета в болница в Атланта, щата Джорджия, след като беше открита безжизнена във вана в жилището си. Там 21-годишното момиче живееше със своя приятел Ник Гордън. Оттогава тя е в състояние на изкуствена кома.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене