Местния печат

печат

„Вяра“

Наместникът на Братя Галеви – Георги Първанов, бори рака в Милано, стопяват тумора с ултразвуков лъч

Соченият за наследник на Братя Галеви в Дупница Георги Първанов, познат с името Жоре Бозата, води тежка битка с рака в една от трите водещи клиники в света – Европейския институт по онкология в Милано. Бизнесменът, бивш управител на охранителна фирма „Боду-Сот” в Дупница и настоящ собственик на строителни фирми, не се дава на коварната болест.

Гуруто на коалицията ОДБ-БСП-ЛИДЕР д-р Ени Лефтеров запорира сметките на община Дупница

Общинският съветник и управител на частната болница д-р Ени Лефтеров запорира сметките на община Дупница, съобщиха от пресцентъра на кметството. Запорът е направен вчера от ЕТ „Милчо Лефтеров-МЕЛ-Ени Лефтеров“ чрез частния съдебен изпълнител Николай Славов. Причината за спирането на финансовите потоци по сметките са 1950 лева.

Уестърн в Перник: Роднини под един покрив воюват без правила, Божидар Божилов и Венцислав Николов откриха стрелба, биха се до кръв заради паркомясто

Какво може да се случи, ако столичанин паркира колата си в двора на жител на Перник? Звучи като начало на екшън филм. Точно такъв е сценарият на историята от вчерашния брой на „Жега“ на Тв7. Като в истински уестърн перничанинът и софиянецът вадят бойни пистолети, след което проехтява изстрел. Когато Венцислав решава да закара приятелката си Марияна в бащината й къща в пернишкия квартал „Църква“, той дори не предполага, че това ще се превърне в един кошмарен ден и за двамата.

Пиян ловджия застреля 2 жребчета на Анжело Момчилов в Дупница, боксьорът: Разплаках се, не очаквах такава жестокост от този лумпен, Бог да го съди

Застреляха две жребчета на известния бизнесмен и боксьор Анжело Момчилов от Дупница. „Удариха го право в сърцето, конете са слабото му място”, твърдят запознати със случая. Според хората убийството на малките кончета е станало на нива при показна акция от пиян ловджия.

Съдът: Бунтарят Венцислав Кавазов от Благоевград е невинен, грозяха го до 5 г. затвор след арест на митинг срещу Орешарски 

Известният благоевградчанин Венцислав Кавазов е на върха на щастието, след като съдът го призна за невинен. Активистът на ГЕРБ беше арестуван след протеста срещу кабинета „Орешарски” пред Народното събрание през 2013 г. Той е бил обвинен по чл. 325 за непристойни действия и грубо нарушаване на обществения ред, за което е предвидено наказание до две години затвор или пробация, както и обществено порицание. За оказана съпротива срещу орган на властта пък са го заплашвали 5 години затвор.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене