Местния печат

печат

„Вяра“

Трагедия: Земна маса затрупа работник на “Балканстрой” от Белица, няма кой да съобщи на близките му

Борислав Казанджиев от Белица бе затрупан вчера в изкоп в бургаския квартал „Ветрен”, в района на вилната зона на Минералните бани. Мъжът пропаднал в изкоп по време на работа по полагане на канализацията там и загинал на място. Загиналият човек е служител на фирма „Балканстрой“.

Нещастна любов замонаши приближения на убития Васил Горчев Кьоравия- Любо в Гърция

Един от най-доверените хора на убития преди 10 години благоевградски лихвар Васил Горчев – Кьоравия – Любо възнамерява да стане монах в Гърция. Това е новината, която в последните дни се коментира усилено сред неговите познати в областния център на Принско.

Манка Митина от Добринище духа 100 свещички днес: Най-голямото ми желание е да доживея първия рожден ден на любимата праправнучка Ана Мария

100-годишен юбилей чества днес баба Манка Митина от Добринище. Тя е единствената столетница в китното градче в полите на Пирин планина и връстница на Първата световна война. По случай празника й от община Банско днес подготвят специална изненада за баба Манка и празненство в нейна чест.

Ново свлачище на Предел посрещна новия шеф на Пътно управление-Благоевград Иван Кунев в първия му работен ден

Ново свлачище на прохода Предел посрещна новия шеф на Областно пътно управление – Благоевград Иван Кунев. Той е общински съветник от ГЕРБ  и бе възстановен на поста от съда, след като спечели делото, което заведе при уволнението му през 2013 г. Любопитното в рокадата е, че доскорошният директор на управлението Христо Атанасовски зае поста при управлението на БСП и ДПС, след като по аналогичен начин спечели съдебно дело срещу уволнението му от първото правителство на ГЕРБ.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене