Любовен хороскоп за 16 – 22 февруари

4f66194d7f7e664b31c631079fb01c0c

Февруари продължава да бъде вълнуващ в сектора на любовта. През тази седмица звездите са благосклонни към всички зодиакални знаци.

Овен
През тази седмица любовният ви живот ще бъде много по-вълнуващ. Планетата Марс навлиза в четвъртък във вашия знак, следван в петък от Венера. С тези планети романтичният ви потенциал ще се покачи, а сексът определено може да бъде по-забавен. Независимо дали сте обвързани или в неангажираща връзка, химията ще се усеща силно през тези дни.

Телец
За Телците любовният живот също ще бъде вълнуващ. Възможно е да се появи някаква тайна любовна връзка, да попаднете в любовен триъгълник. Много вероятно е някои от вас да са били запленени от интересна личност преди време, но да не са предприели конкретни действия, защото им е липсвала смелост. Е, сега всичко ще се промени в положителна посока.

Близнаци
Социалният ви живот е на път да се раздвижи в положителна светлина. Близнаците обичат флирта и ако в последните няколко седмици сте набелязали някоя интересна личност, знайте, че звездите ви предлагат възможност за още повече любовни вълнения и химия помежду ви. Бъдете внимателни и предпазливи и на този етап не споделяйте вашите трепети с колеги и приятели.

Рак
Личността ви ще бъде поставена в едно изцяло ново ниво на видимост. Обвързаните имат възможността да се сближат още повече с партньора си. Но за тях, както и за необвързаните представители на зодията, започва флирт, нова любов на работното място. Бъдете внимателни, защото химията между вас е съвсем реална и ще ви бъде трудно да я игнорирате.

Лъв
Ако имате любим човек до себе си, тръпката между вас ще става все по-силна. Помислете дали да посетите заедно някакъв курс, семинар, занимание или да прекарате повече време насаме, в което да обсъждате интересни и вълнуващи теми от живота. В случай, че сте необвързани имате реални шансове да срещнете някого, който да ви изведе от вашата зона на комфорт и да останете приятно изненадани.

Дева
През тази седмица Венера и Марс ще навлязат във вашата графика, свързана с интимността и дълбоката любов. Вашата страст ще се събуди като никога досега. Наслаждавайте се на необикновените любовни моменти!

Везни
Готови или не, време е да внесете повече страст в отношенията си. Разбира се това не означава, че трябва да правите нещо насила. Нещата се случват плавно и съвсем естествено, тъй като водещ в отношенията ви ще бъде партньорът. Опитайте се да експериментирате повече без да насилвате нещата, правете това, което ви харесва, сбъднете ваши скрити желания. Поискайте в любовта, но не забравяйте и да дадете.

Скорпион
Офис романтиката ще бъде неустоима и някои от вас, уважаеми Скорпиони, имат потенциал да започнат нова вълнуваща любовна връзка. Това важи не само за необвързаните, но и за тези, които се намират във връзка. Тръпката ще бъде наистина голяма, както и рискът да бъдете разкрити.

Стрелец
Пригответе се за повече вълнение в любовния си живот. Венера и Марс навлизат в 5-ти дом на романтиката и удоволствието. Ако сте необвързани, но сте забелязали някой специален, действайте уверено. За тези, които вече са открили любовта, планетите ще са благосклонни през следващите две седмици и целия март месец.

Козирог
През тези дни ще се чувствате по-уютно и добре у дома с любимия човек. Възможно е някои от вас да правят планове за ново жилище или ремонт. За тези от вас, които се намират в неангажираща сексуална връзка, моментът е подходящ за обмисляне за започването на сериозни любовни взаимоотношения.

Водолей
Любовта е във вашия ум! Цялата ви енергия ще бъде насочена към това да докажете своите чувства към половинката си. Направете романтична изненада, разговаряйте, споделете вашите усещания. Ако има нещо, което искате да изясните – сега е моментът.

Риби
Вашата половинка ще ви накара да се почувствате много специални. Ще повишите доверието един към друг. Има добър потенциал не само за вашата връзка, но и за финансовото ви състояние./az-jenata.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене