Слънчева неделя в Югозапада

слънце

Днес над Източна България ще бъде предимно облачно и на отделни места ще преръми. Над Дунавската равнина и по-голямата част от Горнотракийската низина ще има мъгла или ниска слоеста облачност, на места трайни. Над останалата част от страната ще бъде слънчево и най-топло. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максимални температури от 1-2° в северозападните райони до около 10° в крайните югозападни, в София около 8°.

За Благоевград максималната температура днес ще е 8°, а минималната (-2°), за Банско 9°/-3°, Разлог 10°/-2°, Дупница 7°/-3°, Кюстендил 8°/-2°, Перник 7°/-3°, Гоце Делчев 10°/1°, Сандански 8°/1° и в Петрич максималните температури ще достигнат до 8°, а минималните до 1°.

Повече за времето в градовете от Югозападна България може да видите тук:

http://www.e-79.com/weather.html

Атмосферното налягане е близко до средното за месеца – няма да се променя съществено.

Над планините ще бъде слънчево, но след обяд ще се появи разкъсана облачност. Ще духа предимно слаб североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра 0°, на 2000 метра – около минус 5°. 

Над Черноморието ще бъде предимно облачно и на отделни места ще преръми. Ще духа слаб североизточен вятър. Максимални температури и на въздуха и на морската вода: 5-6°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене