Директор на училище в Благоевград е сред ранените в катастрофата край Полигона, шофирал е бивш шеф на транспортна фирма

63214-632x358

Почти 50 минути след тежката катастрофа край Полигона в Благоевград в Спешно отделение на болницата е приет 65-годишният водач на джипа Димитър Шопов, който е с фрактура на крака. Той е бивш шеф на благоевградско транспортно предприятие, а в момента бизнесмен.

Според прессъобщението на ОД на МВР, управляваният от него джип, движещ се в посока Симитли, при изпреварване навлиза в насрещната лента и се блъска в опела. Той е управляван от 54-годишния Михаил Спасов – директор на Трето основно основно училище.

Вследствие на сблъсъка загива тъщата на водача на опела, която е около 70-годишна. Тя е пътувала на предната седалка до водача. Открита е под арматурното табло. Тежко е пострадала и 52-годишната Валентина Ш., съпруга на водача на опела, пътуваща на задната седалка.

Тя е с контузия на главата и вероятна черепно-мозъчна травма. Съпругът й е с фрактури на лявата ръка и крака. В момента пострадалите се консултират от специалисти. На двамата водачи ще бъдат взети кръвни проби за алкохол. /БГНЕС

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене